Ja to rozumiem tak, że kilka dni przez 19 sierpnia (bo taki mam termin) dostanę dokładną informację, czyli np. godziny pracy salonu.Xavi pisze:Nie widzisz tu sprzeczności? Masz podany termin Ty 19 ja 25 a jednocześnie info że Kilka dni przed tym terminem otrzymasz maila z wyznaczonym dokładnie terminem ...
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Godziny pracy masz na stronie internetowej playa 

Pozdrawiam 

Moim zdaniem wygląda to tak:

- Najpierw wybierasz przedział czasowy (np. 19-08-2011 do 25-08-2011)
Dostajesz maila, że wybrałeś miejsce i czas odbioru (widełki) oraz że dokładny termin zostanie przesłany później w mailu
Jednocześnie, na testujsmartfona.pl masz podany dokładny termin odbioru (np. 19-08, 23-08.2011, etc)
Na kilka dni przed tym terminem przyjdzie mail z potwierdzeniem tej daty, bo serwer PLAYa jest zbyt głupi aby wysłać go już teraz

Tam raczej pisało, że jeśli się nie dobierze w terminie, to Cię klasyfikują do kolejki. Choć dokładnie nie można tego przytoczyć, bo na jednej stronie pisze tak a na drugiej znów inaczej.divhashmorex pisze:Pewnie jeśli nie odbierzesz smartfona w tym dniu, możesz go odebrać w ciągu 7 kolejnych dni, a później odpadasz na koniec kolejki
Spamer
, no właśnie dlatego można tylko zgadywać o co może chodzić z tymi 7 dniami, o których piszą w mailu.

w mailu niekompetentna osoba pisze:Pamietaj, że na odbiór masz tylko 7dni. Po ich upływie będziesz przesunięty na koniec kolejki oczekujących oraz będziesz musiał ponownie wybrać miejsce i termin odbioru.
To sobie potestowałem
Odległości ze Szczecina przesadzone.
[img][img]http://img189.imageshack.us/img189/5058/playy.jpg[/img]

[img][img]http://img189.imageshack.us/img189/5058/playy.jpg[/img]
Poczekaj może pojawią się inne miejscowości 

Pozdrawiam 

lol, jak dobrze, że tak szybko się zapisałemskunks pisze:To sobie potestowałemOdległości ze Szczecina przesadzone.
[img]http://img189.imageshack.us/img189/5058/playy.jpg]Obrazek[/URL]

Choć może i tak się okaże, że w Galaxy nie będę mógł odebrać

Taa, jeszcze dalszepakierhakierxd pisze:Poczekaj może pojawią się inne miejscowości

Ja dzis rano zajrzalem, to mialem Czeladz, Myslowice i Siemianowice (do zadnego mi nie jest po drodze).
Zagladam teraz, to mam Siemianowice, Myslowice i Chorzow - robi sie coraz dalej...
MK_ pisze:Więc skoro termin już jest znany (bo po cholerę dawaliby wielki licznik na głównej stronie) to po co jeszcze piszą o jakimś mailu?
mkowalski pisze:Ja to rozumiem tak, że kilka dni przez 19 sierpnia (bo taki mam termin) dostanę dokładną informację, czyli np. godziny pracy salonu.
Widzę że wsadziłem kij w mrowiskoSpamer ;) pisze:Ja też miałem do wyboru od 19.08.2011r. do 25.08.2011r. w mailu i na testujsmartfona.pl na początku ustalania terminu a teraz mam pozostało 11 dni do odbioru, data odbioru 22 Sierpnia nie wiem na co patrzeć w co wierzyć.

Moim zdaniem podają orientacyjny termin (u mnie 25) a kilka dni wcześniej przyślą maila albo z potwierdzeniem tego terminu albo ze zmianą na inny.
Na konferencji było coś o tym że odbiory w danym punkcie bedą jak uzbiera się kolejka chętnych. Wydaje mi się że chodzi o to że jak będzie powiedzmy co najmniej 5-6 osób które zapisały się na odbiór w konkretnym punkcie to centrala wysyła do tego punktu fony i wtedy maila do uczestników że mozna odebrać. Czas pokaże jak to będzie...
@divhashmorex Do Galaxy mam 200m.
Mogli to jakoś lepiej rozplanować. W 70 tys. Stargardzie mam 3 punkty do wyboru, a w 420 tys. Szczecinie 0. A na takie wycieczki szkoda czasu i pieniędzy.

Mogli to jakoś lepiej rozplanować. W 70 tys. Stargardzie mam 3 punkty do wyboru, a w 420 tys. Szczecinie 0. A na takie wycieczki szkoda czasu i pieniędzy.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2011, 16:32 przez skunks, łącznie zmieniany 1 raz.
No i jednak nikt nie miał racji. Obowiązuje termin ze strony internetowej. Oto najnowszy mail:Xavi pisze:Moim zdaniem podają orientacyjny termin (u mnie 25) a kilka dni wcześniej przyślą maila albo z potwierdzeniem tego terminu albo ze zmianą na inny.
Ten mail to tylko przypomnienie, iż zostało już tylko 7 dni do dnia, kiedy będziesz mógł / mogławypożyczyć smartfona w wybranym przez Ciebie salonie. Dla przypomnienia, wybrany przez Ciebie Punkt Sprzedaży to Legnica, FABRYCZNA 3
Za kilka dni odezwiemy się do Ciebie, by powiedzieć Ci o formalnościach, które będzie trzeba wypełnić w Punkcie Sprzedaży oraz o tym, co należy dalej zrobić z testowanym smarfonem. Sprawdzaj więc skrzynkę, by otrzymać od nas finalne instrukcje.
skunks, czyżby aż taka liczba chętnych. Pamiętam, że jak ja się zgłaszałem to miałem 6 albo 7 punktów do wyboru 
[ Dodano: 2011-08-12, 16:41 ]
mkowalski, nie pisz, że nikt:
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=495925#495925

Witaj,
Ten mail to tylko przypomnienie, iż zostało już tylko 7 dni do dnia, kiedy będziesz mógł / mogławypożyczyć smartfona w wybranym przez Ciebie salonie. Dla przypomnienia, wybrany przez Ciebie Punkt Sprzedaży to Szczecin, Wyzwolenia 18
Za kilka dni odezwiemy się do Ciebie, by powiedzieć Ci o formalnościach, które będzie trzeba wypełnić w Punkcie Sprzedaży oraz o tym, co należy dalej zrobić z testowanym smarfonem. Sprawdzaj więc skrzynkę, by otrzymać od nas finalne instrukcje.
Pozdrawiamy,
Zespół Play
www.play.pl
[ Dodano: 2011-08-12, 16:41 ]
mkowalski, nie pisz, że nikt:
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=495925#495925

Dostajesz maila, że wybrałeś miejsce i czas odbioru (widełki) oraz że dokładny termin zostanie przesłany później w mailu
Jednocześnie, na testujsmartfona.pl masz podany dokładny termin odbioru (np. 19-08, 23-08.2011, etc)
Wiesz, to nie wina ludzi, tylko źle zaplanowanej akcji. Po raz kolejny specjaliści od programowania w Play (zapewne ci sami co odpowiadają za Play24, play.pl i wap.24.play.pl) popisali się swoimi umiejętnościami 
To wszystko jest tak zagmatwane, że pomimo wszystko ja nadal wolę operować terminem "chyba", bo z P4 niczego nie można być pewnym.

To wszystko jest tak zagmatwane, że pomimo wszystko ja nadal wolę operować terminem "chyba", bo z P4 niczego nie można być pewnym.