play4you2 pisze:Czy wszystkie odpowiedzi takie dostajesz? Tzn, że są "zdublowane" zachęty i prośba o ocenę?
Nie wszystkie. Generalnie chodzi o to, że konsultanci na szybko piszą odpowiedzi nawet nie sprawdzając tego co napisali, a już nie wspomnę o pisaniu ze zrozumieniem i odpowiedziach na temat. Rozumiem, że końcówki są szablonem bo trudno byłoby wymyślać stopkę wiadomości na 10 różnych sposobów. Bardziej chodzi mi o dublowanie fragmentów, robienie z Pana Pani, czy też pisanie jako kobieta a podpisywanie się jako mężczyzna. Chciałem tan na marginesie zwrócić na to uwagę bo świadczy to o staranności rozpatrywania naszych zgłoszeń
Bardziej mnie interesowałby komentarz do zgłoszeń o których pisałem wcześniej, bo nie mam już siły się tym interesować.
Play pod względem oferty jest super i złego słowa nie mogę powiedzieć ale jeżeli chodzi o techniczne sprawy to ciągle się coś pierdzieli. Chciałbym swobodnie korzystać z usług nie zastanawiając się czy pakiet się włączy, czy nie spierdzielą przekierowań, czy sms który wysłałem dojdzie bez problemu, czy dane internetowe rozliczają się prawidłowo.
Ludzie zróbcie z tym jakiś porządek raz a dobrze bo zniechęcicie klientów, których już pozyskaliście.
Traktujecie ludzi jak zło konieczne. Jak można czekać na wygenerowanie bilingu aż 3 miesiące. To jest nie do pomyślenia. Tyle czasu, tyle korespondencji i wszystko w kółko trwa...
U innych operatorów takich cyrków to nie widziałem.
Sorry, że trochę ostro ale ileż można pisać w kółko
PS - znowu nie działają bilingi.
[ Dodano: 2011-06-24, 18:48 ]
Robaas pisze:kandalicznie a niewiedza pracownika jest przerażająca
szkoda gadać, nie mamy żadnej siły przebicia. Pozostaje tylko zagryźć zęby i się męczyć lub zmienić sieć...
Ja za bardzo się uwiązałem w Playa żeby teraz przenosić wszystko. Dodatkowo przeciągnąłem za sobą wszystkich swoich pracowników, podwykonawców i znajomych.