• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 6 z 10
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

#368341  autor: adam.wisnia
 06 lis 2009, 19:40
aizo pisze:

Lekki oszustwo i nie wiem czy jak zrobisz tak kilka razy nie zablokują Ci konta
Nie jestem pewien ale moze być tak czy tak w ogóle się da(wykorzystać kilka razy ten sam bonus)
Niby dlaczego?

cyt z odwrotu kuponu:
Oferta obejmuje jednorazowe okazanie przy kasie na jedną osobę na dzień.
Akurat tu nie ma żadnych ograniczeń. Rzeczywiście jest kupon np kolportera gdzie jest napisane:
Kupon może być wykorzystany tylko raz przez uczestnika Programu...
Według mnie wszystko jest jasne ;)

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1958761

#368344  autor: aizo
 06 lis 2009, 19:48
adam.wisnia pisze:Cytat:

Lekki oszustwo i nie wiem czy jak zrobisz tak kilka razy nie zablokują Ci konta
Nie jestem pewien ale moze być tak czy tak w ogóle się da(wykorzystać kilka razy ten sam bonus)

Niby dlaczego?

cyt z odwrotu kuponu:

Dlatego napisałem,że nie jestem pewien.Może Ci sie tak będziesz zbierać punkty, powiedzenia
pumba pisze: Takjak już wcześniej pisałem,poczekajmy na to co będzie po nowym roku bo orange w swoich regulaminach dotyczących payback podaje datę obowiązywania do 31 grudnia 2009 czyli po nowym roku napewno dodadzą jakieś punkty bonusowe np. za polecenie zapłaty itp.

Punkty za bycie w proficie miały też być do końca października ....

Połączenie nie może być zrealizowane.

#368644  autor: michal1984
 08 lis 2009, 14:07
Program porażka, żałuje, że zamówiłem kartę płacąc 3,66 zł za sms. Nie tankuje na bp bo mam tańsze stacje, w realu też nie jest tak super tanio i bliżej mam inne markety. Na allegro kupuje ale raczej drobne rzeczy, a w orange 50-100 zł msc, tak więc z tego programu nic nie będę miał. Nawet doładowań w tym payback nie ma, ale sądząc po cenach pierdółek będą to jakieś kosmiczne ceny. Szkoda profit był super programem, a orange wprowadził to dziadostwo i faktycznie lepsze ale dla nich, bo, czysty zysk dla nich.

#368648  autor: Pazuzu
 08 lis 2009, 14:24
Racja, brak jakichkolwiek bonusów/usług związanych typowo z tematem gsm, a szkoda, pakiety w Orange za pkt profit to była świetna sprawa.

Choć tez nie rozumiem biadolenia niektórych ze mało pkt itd. Prawda taka ze i tak zapłacisz ten rachunek, a to ze dostajesz cokolwiek to juz bonus.

Narazie wstrzymałbym sie z odrzucaniem tego programu, wiadomo niedawno to ruszyło, być może za jakiś czas będą ciekawsze rzeczy. Choc tym samym wynikaloby z tego ze partnerzy nie przygotowali sie dokładnie.

#368658  autor: ciuchcia
 08 lis 2009, 15:07
a mi sie program podoba .. na allegro kupuje duzo ... na bp tankuje malo ;p real odwiedzam zadko ... ale za 2000 pkt dostaje bon na BP za 20 zl ... i mam tydzien jezdzenia do pracy gratis. Przeciez lepiej miec niz nie miec. Zgodze sie ze punkty sa znacznie mniej warte. Ale zbierajac u kilku partnerow leca szybciej niz osobne programy na bp i na allegro. Tylko te przpadajace punkty po 3 latach ;/ wczesniej tego nie bylo ;/

#368687  autor: aizo
 08 lis 2009, 17:00
ciuchcia pisze:Tylko te przpadajace punkty po 3 latach ;;/ wczesniej tego nie bylo ;/
Punkty profit tez były ważne przez 3 lata

#368688  autor: mikage1
 08 lis 2009, 17:12
ciuchcia pisze:a mi sie program podoba .. na allegro kupuje duzo ... na bp tankuje malo ;p real odwiedzam zadko ... ale za 2000 pkt dostaje bon na BP za 20 zl ... i mam tydzien jezdzenia do pracy gratis. Przeciez lepiej miec niz nie miec. Zgodze sie ze punkty sa znacznie mniej warte. Ale zbierajac u kilku partnerow leca szybciej niz osobne programy na bp i na allegro. Tylko te przpadajace punkty po 3 latach ;/ wczesniej tego nie bylo ;/
- punkty w proficie też były ważne 3 lata
- i pamiętaj, że kupon na paliwo to oferta promocyjna do końca roku...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#368708  autor: Pazuzu
 08 lis 2009, 18:45
Mam pytanie co do rejestracji.
- Bylem w salonie Orange, odebrałem.
- Odebrałem kopertę.
- Zarejestrowałem sie na stronie Orange (nr karty juz widnieje w moim profilu)

Pytania.
1. Dlaczego próbując zalogować sie na stronie payback, wyskakuje ze karta niezarejestrowana? Musze osobno rejestrować się na Orange i na payback?
2. Czy mogę wpisać kod kuponu za aukcje która zakończyła się jeszcze przed rejestracja, a dokładniej, nawet jakieś 2 tygodnie wcześniej?

#368754  autor: mikage1
 08 lis 2009, 22:42
chwilę to trwa zanim dane z orange spłyną do payback-u
(na początku było to nawet koło 10 dni, teraz pewnie już szybciej)

a co do drugiego pytania - myślę, że to nie przejdzie - ze względu na daty...

#368851  autor: qrczakos
 09 lis 2009, 17:32
PROSZE O POMOC..

Jak wyglada procedura odebrania karty? na stronie payback ani orange nie moge sie doczytac..

zarejestrowalem sie przez orange, mam numer karty, ale nigdzie nie znalazlem opcji zamow karte;]

oni sami ja przysla, czy trzeba jak kiedys profit - wyslac sms gdzies?

pzdr
dzieki za odp

#368855  autor: aizo
 09 lis 2009, 17:44
Jak się zarejstrowales przez www orange na kartę czeka sie ok 3-4 tyg.

#368882  autor: brocken
 09 lis 2009, 19:51
Witam !

A czy istnieje możliwość dopisania numeru karty payback do konta orange dla firm ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? gdyż wchodząc w zakładkę program payback nie istnieje tam zadna strona na której można by było to zrobić (mam tez telefon na kartę i tam było pole do wprowadzenia numeru zaraz pod rejestracją).

#368888  autor: aizo
 09 lis 2009, 20:04
brocken pisze:Witam !

A czy istnieje możliwość dopisania numeru karty payback do konta orange dla firm ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? gdyż wchodząc w zakładkę program payback nie istnieje tam zadna strona na której można by było to zrobić (mam tez telefon na kartę i tam było pole do wprowadzenia numeru zaraz pod rejestracją).
Nie, dla firm ma być osobny program ,kiedy to nie wiadomo .........

#368962  autor: ciuchcia
 10 lis 2009, 12:24
mikage1 pisze: - punkty w proficie też były ważne 3 lata
- i pamiętaj, że kupon na paliwo to oferta promocyjna do końca roku...
z profitu nie korzystalem a nic mi nie wiadomo na temat przepadania punktow w starym payback, a na BP zapewniano mnie ze nie przepadaja (w starym programie)

dzieki za informacje o tych bonach - tego nie wiedzialem.

#369058  autor: mikage1
 10 lis 2009, 19:42
o starym paybacku się nie wypowiadam, a co do bp - nie pamiętam jak było wczesniej, ale wydaje mi się, że jak przystąpiłem do programu, to był okres 3 letni; fakt, że w regulaminie z ostatniego katalogu starego programu (2008/2009) nie ma o tym ani słowa, niemniej jest również zapis, że bp zastrzega sobie prawo do zmiany treści regulaminu - więc może wcześniej tak było, a później nastąpiła zmiana
faktem natomiast jest, iż brak rejestracji punktów przez 12 miesięcy od ostatniej transkacji wg tego regulaminu skutkował kasacją punktów dotychczas uzbieranych

#370916  autor: Julka19
 20 lis 2009, 19:53
Witam
Czy ktoś mi może podpowiedzieć gdzie dokładnie można dopisać tą kartę na orange.pl. Przeszukłam już wszzystkie zakładki i albo jestem ślepa albo rzeczywiście tego nie ma.
Z góry dzięki

Pozdrawiam

#370922  autor: jurak
 20 lis 2009, 20:28
Julka19: logujesz się na orange.pl, wskakuje Ci 'Twoja strona główna'. Tam z poziomego menu u góry wybierasz 'program PAYBACK'. Otwiera się strona programu PAYBACK i na samym dole tejże strony klikasz "wprowadź numer karty".

#370927  autor: Jedrker
 20 lis 2009, 20:57
ale numer :D
Dostałem punkty payback za fakturę za listopad :D

#370930  autor: Julka19
 20 lis 2009, 21:11
Dziękuję za odpowiedź, dotarłam tam wcześniej jednak link:wprowadż numer karty jest nieaktywny. :-(;-(

[ Dodano: 2009-11-20, 21:12 ]
Jurak. Czy u Ciebie ten link jest aktywny po zalogowaniu się?

#370933  autor: adam.wisnia
 20 lis 2009, 21:37
Widzieliście ŻPO (żenujący przelicznik orange)?

Dla doładowań orange:
rzelicznik standardowy dla całego programu, czyli 1 pkt = 1 gr
HA HA

czyli 10.000 pkt to 100pln doladowanie

a te 10.000 pkt uzbieram może za 10 lat (oczywiście co 3 lata punkty przepadną).

Parodia oferty.

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1958761
  • Strona 6 z 10
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
  • 1
  • 4