Wiesz era robi wszystko aby zniechęcić do siebie klinetów. Mój kolega zrezygnował z niej tylko przez to, że nie mógł doładowywać sobie konta z mBanku, bo era postawiła takie warunki, że mBank zrezygnował z doładowań tej sieci. Wiem, że przykłąd smieszny, bo można wszędzie indziej doładować konto, można kupić na allegro taniej, ale widocznie jemu to nie odpowiadało. Takich przykładów można mnożyć i wydaje mi się, że kiepska ofera to po prostu pazerność niemców (jak choćby przykład z prowizjami przy doładowaniach) a nie jakieś tam przygotowania pod rebranding.
[ Dodano: 2008-12-20, 10:43 ]
Artur051 pisze:W ostatnim miesiącu zasięg Ery w moim miescie znacząco się poprawił. Przynajmniej u mnie widac już pierwsze obudzenie techniczne Ery po 2ch latach stagnacji. Rebranding już coraz bliższy ;] .
Widzisz tym postem tylko ośmieszyłeś erę. Co znaczy, że w mieście takim jak Płock zasięg teraz się poprawił. Przecież to nie wioska na Podlasiu (sorki nie mam nic do Podlasia

) żeby teraz poprawiać zasięg. On już powienień być od dawna na wysokim poziomie (o 3G nie wspomnę).