• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #886752  autor: pderkk
 10 wrz 2016, 13:50
Witam

Ostatnimi dniami miałem takie "dziwne" zdarzenie, mianowicie:
Podczas rozmowy ze znajomym na początku wszystko przebiegało normalnie z tym że po kilkunastu sekundach zacząłem niespodziewanie odsłuchiwać całą naszą rozmowę od początku i tak ze trzy razy aż się rozłączyłem.Wyglądało to tak jakby się rozmowa zapętliła - była nagrywana a następnie po jakimś czasie odtworzana od początku. Do tego wczoraj miałem ponownie taką sytuację.

Proszę o podpowiedz co to może być?

Mam telefon w NJU a dzwoniłem do Orange. Numer z Orange znajdował się w niemczech
 #886876  autor: Niezgodna7
 11 wrz 2016, 16:43
No mają Cię na widelcu, hehe
Zapewne w centrali coś się pochrzaniło, ale może da coś tryb samolotowy (lub wył - wł fon) i wróci wszystko na swoje miejsce..?

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
 #886988  autor: orson_dzi
 12 wrz 2016, 10:08
Poleć mu żeby sprawdził dla pewności wykaz połączeń. Żeby nie wyszło, że rozmowa gdzieś dalej wisiała pomimo rozłączenia.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #887070  autor: pderkk
 12 wrz 2016, 20:21
Narazie się nic takiego nie powtórzyło ale też na ten numer jeszcze niedzwoniłem.
 #894642  autor: Fiona99
 07 lis 2016, 15:57
Podsłuchy :D Na pewno coś się zawiesiło...Szczególnie jeśli teraz działa wszystko poprawnie