Witam ,otóż jakiś czas temu zarejestrowałem numer w plusie ,ale po kilku miesiącach chce przenieść go do play i tu moje pytanie .Czy jest w ogóle taka możliwość ,a jak tak czy jest to bezpłatne.Czy nie poniosę żadnych kar czy coś podobnego (cos tam podpisywałem w plusie _).Po przeniesieniu mogę liczyć na bonusy?
Jeśli masz telefon "na kartę" to możesz przenieść numer w każdej chwili.Tomashi pisze:Czy jest w ogóle taka możliwość
Tak. Musisz iść do salonu Play (z dowodem osobistym) i zgłosić chęć przeniesienia numeru. Dostaniesz dokumenty do podpisania i resztę załatwi Play.Tomashi pisze:a jak tak czy jest to bezpłatne.
Jeśli nie jesteś "uwiązany" abonamentem w Plusie to kar nie będzie.Tomashi pisze:Czy nie poniosę żadnych kar czy coś podobnego
Tak. Za przeniesienie otrzymasz 60 zł ( po przeniesieniu trzeba doładować konto i nie wolno zmieniać taryfy aż do czasu przyznania bonusu). Bonus jest ważny 90 dni ale są sposoby na przedłużenie. A po wystukaniu kodu USSD: *111*300*1# otrzymasz dodatkowo 100zł + 10GB ważne 30 dni a konto główne wydłuży swoją ważność o rok.Tomashi pisze:Po przeniesieniu mogę liczyć na bonusy?