• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #827529  autor: Sroczka
 07 paź 2015, 11:29
Witam mam kilka pytań odnośnie Oferty dla dużej rodziny Oferta ta najbardziej wypasiona to znaczy 154.99 zł
3 karty sim +1 karta do neta ale chodzi głownie mi o Internet czy jest jaki lajk to znaczy z nie limitowym 100 -400 GB miesięcznie ? Pytam bo mnie oferta zaciekawiała 3 karty sim nie limitowne wszystko rozmowy i sms wszędzie dla mnie i dla moje rodziny wielki plus ale co i Internetem głownie o neta tam jest ze bez limitu do 50 GB do 1 karty czy dla wszystkich ? TYLKO ?
 #827531  autor: p2225
 07 paź 2015, 11:42
Jak masz w tabeli rozpisaną ofertę to obok wiersza "nielimitowany internet przez 6 miesięcy" masz w chmurce: "Internet bez limitu danych w każdej technologii. Do 50 GB wszystkie osoby w Twojej rodzinie korzystają z pełną dostępną prędkością, potem prędkość wynosi do 1 Mb/s. Okres promocyjny 6 miesięcy liczy się od momentu aktywacji Umowy głównej."

Albo też tutaj: http://www.play.pl/resources/pdf/2015/R ... 092015.pdf
Strona 4 punkt 3.

5G3600+4CA+QAM256+MIMO4x4:
https://www.speedtest.net/pl/android/9862555658.png
 #827567  autor: Sroczka
 07 paź 2015, 14:09
By nie zakładać 2 tematu na forum i nie robić śmietnika. Niestety PLEYA nie dziła u mnie za dobrze max 1 mb z antena PLUS 10 mb bez antety z antena 12+
Potrzebuje 2 Internet z plusa tym razem do domu czyli tez mobilny Obecny mam do pracy - Power LTE 15 GB jeszcze go mam 1 rok .Czy mogę podpisać 2 umowę Internetu na moja osobę ?
Jeśli tak to mam kilka pytań ;
1. Transfer danych do IPLA , Ochrona Internetu , HBO GO w prezencie da się wyłączyć ?
2. Opłata aktywacyjna 49zł wliczona w 1 rachunek ?
3. Podstawowy limit danych w ramach abonamentu 80 GB cena 79.99zł+ do tego pakiet nocy trzeba aktywować czy jest w cenie ? Cena go 2.46 zł ?
4. Czy Huawei Router Huawei B315 będzie miał dobry zasięg w domu jeśli w okolicy jest bardzo dużo sieci wifi ?
5. Czy jak kupie przez Internet to do 80GB będzie dodane 10GB ? czy to już jest sumowane w 80GB ?
6. Jakie dokumenty potrzebne przy kurierze ?
7. Czy przy kurierze coś płace np. za router ?
8. Cena za rachunek z wyłączonymi wszystkimi dodatkowymi pakietami to 79.99 + ewentualnie pakiet nocy to 200GB? I 2.49 zł ?
9. Router po skoczniu umowy jest mój ?
Z góry dziękuje za informacje