• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #620004  autor: spameiro
 14 mar 2013, 07:27
Witam,
Szukam nielimitowanych rozmów z Niemiec (komórka) do Polski (komórki i stacjonarne).
Najlepiej jeżeli będzie to prepaid chociaż może być i abonament, ewentualnie jakiś duży pakiet minut.

Na razie znalazłem:
1.Lebara - FLAT29,90, nielimitowane połączenia do 10 krajów, telefony stacjonarne i komórkowe, 29,90€
2.Lycamobile - SUPER SAVER, nielimitowane rozmowy międzynarodowe na telefony stacjonarne i komórkowe w 9 krajach, 39,90€
3.Lycamobile - GLOBAL FLAT 1000, aż do 1000 minut na telefony stacjonarne i komórkowe w ponad 30 krajach, 19,90€

Czy jest coś jeszcze?
Jak z zasięgiem i jakością połączeń w powyższych sieciach?

Pozdrawiam
S.
 #620014  autor: lorafen
 14 mar 2013, 08:45
nielimitowane na stacjonarne ma telekom

bierzesz flat xs (kiedyś był za 4,95 Euro miesiecznie) i 29,95 bodajże international flat

mam jeszcze starą opcję - jakość się nie umywa. Zasięg D1 Netz.

Lebara chodzi na D1 - zdecydowanie lepsza od lycamobile - jakość głosu lepsza niż lyca na vodafone.
 #823765  autor: Ruben
 17 wrz 2015, 18:48
Odkopię temat i proszę o pomoc w wyborze operatora do tanich połączeń w kierunku Niemcy-Polska i Polska-Niemcy.
Prześledziłem oferty operatorów w Polsce najtaniej wychodzi Klucz Mobile 15gr/min.
Niestety promocja nielimitowanych rozmów w sieci Vectone nie dotyczy Niemiec a w Lyca PL do Lyca DE 19gr/min.

Czy macie inne propozycje i jaki prepaid proponujecie w Niemczech?