• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #800205  autor: deodekabokat
 06 maja 2015, 13:02
Chcę przejść z TAK TAK do Tmobile na abonament bez telefonu. JEst wiele opcji ale nie ma możliwości przeniesienia numeru. Wygląda na to że trzeba na jakiś czas wyemigrować z T do innego operatora żeby można było wrócić do T. Czy znacie jakiegoś operatora który miałby jak najkrótszy czas umowy tak żeby był dla mnie umową na wyniesienie numeru z T żeby można było przyjść z numerem do T bez konieczności brania nowego numeru.

Ps. Jestem na karcie i nie wiążą mnie żadne umowy z T ani innym operatorem.
 #800489  autor: Horacy
 07 maja 2015, 15:16
Możesz przejść na kartę na 3 dni do innego operatora, i od razu złożyć się do T-Mobile. Ale na pewno się nie da? Udaj się do salonu, może coś ci ktoś podpowie.
 #800973  autor: deodekabokat
 10 maja 2015, 00:00
Jasne ale to oferta tylko salonowa abonament jump który kosztuje 30pln w necie z nowym numerem lub numerem od innego operatora w salonie kosztuje już 50pln. Więc to nie rozwiązanie.
 #801933  autor: mariananna
 16 maja 2015, 16:30
Migrują na oferty z WWW. Zadzwoń pod numer 608900110 albo złóż zamówienie na przeniesienie numeru z innej sieci podając swoj numer Tak-Tak - wówczas ktoś oddzwania i zmienia zamówienie na migrację. Pzdr.
 #802595  autor: Horacy
 20 maja 2015, 12:47
Jak to polak potrafi wykombinować.. :) Ale dobrze wiedzieć, że jest taka opcja :)
 #802751  autor: mariananna
 21 maja 2015, 00:46
Nie trzeba kombinowac. Jesli chodzi o oferty bez telefonu Go i Surf ze strony, to nawet BOA migruje. Pozostałe z telefonem obsługuje 608900110. Kazda oferta prywatna wchodzi w grę. Tylko firmowe sa zablokowane - tutaj tylko ichniejsi doradcy biznesowi działają tudzież salon. Opcja z przejscia z karty od innego opa ma wadę - trzeba czekać 21 dni na przeniesienie.
 #802835  autor: Horacy
 21 maja 2015, 15:30
No kiedyś trzeba było przemigrować przez innego operatora, nie można było bezpośrednio przenieść się z karty na abonament, tylko trzeba było przejść do konkurencji, i dopiero potem na abo z prepaida konkurencji.