• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #801671  autor: mania9595
 14 maja 2015, 13:27
Witam, niedługo kończy mi się umowa w Plusie. Pomyślałem że chyba czas najwyższy przenieść numer do innej sieci. Ostatnio PLUS jakoś marnie mi działa ;/ Znalazłem oferte w Orange http://www.orange.pl/klient_indywidualny.phtml. Wybrałem Orange bo mam u siebie doskonały zasięg dla tej sieci. Co o niej sądzicie?? Czy w innych sieciach są lepsze oferty ?? czekam na wasze zdanie na ten temat :)
 #801681  autor: Wiksa11
 14 maja 2015, 14:05
6 miesięcy za darmo robi robotę ;) spóźniłeś się na szalone dni, na twoim miejscu poczekałbym na kolejne. Pod względem cen telefonów Orange jest najbardziej atrakcyjną siecią w Polsce.

Orange - sieć Januszy.
 #801984  autor: orson_dzi
 16 maja 2015, 21:47
Na szalone dni można liczyć w ciągu dwóch tygodni.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)