Witam poszukuje osób, które w ciągu kilku ostatnich miesięcy dostały wypowiedzenie od tegoż pracodawcy.zapraszam do kontaktu.wiecej szczegółów na priv.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Sprawa dotyczy zwolnień grupowych ogłoszonych kilka dni temu przez zarząd. Od kwietnia ma zostać zwolnionych 12% zatrudnionych w T-mobile. Poszukuję osób, które zostały zwolnione w przeciągu kilku ostatnich miesięcy.
jako efekt zwolnień grupowych brak przedłużenia umowy to np ja
i zlikwidowany jedyny salon T w 15 tys miejscowosci. Cale szczescie nie jestem ich klientem ale przy tej patologii, ze wszystko rzeba zalatwiac osobiscie w salonie moze byc nieciekawie.
Nowy prezes musiał się wykazać. To samo miało miejsce jakiś czas temu w T, gdy zmieniały się osoby na stanowiskach w danych departamentach. Normalna sprawa, teraz zwolnienia i brak ofert pracy kompletnie od T, a za pół roku wszystko wróci do normy.
Rynek wszystko zweryfikuje. Zbytnie oparcie się na sprzedaży internetowej wyjdzie, tak samo jak wyjdzie mniejsza ilosć punktów, gdzie klient jest pod bezpośrednim wpływem doradcy, telefon może pomacać, przyjść pomarudzić, lub z błahym problemem itd.
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.
Strasznie popsuła sie ta sieć ze swoim podejsciem do klienta a teraz jeszcze wobec swoich pracowników dobrze ze przeniosłem numer do innej sieci.