• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #792995  autor: noak
 28 mar 2015, 15:04
Mam problem bo nie mogę wyłączyć cyklicznego pakietu 200 mb chciałbym zamienić to 200 mb na 500 mb ale gdy chcę wyłączy ten pakiet to dostaje info że pakiet zostanie wyłączony ale tak się nie dzieje problem istnieje chyba od momentu kiedy włączyłem stan darmowy czy ma to jakiś związek? :?
 #792999  autor: nemo2009
 28 mar 2015, 15:52
noak pisze:Mam problem bo nie mogę wyłączyć cyklicznego pakietu 200 mb
Jeśli w umowie,którą podpisałeś był pakiet internetowy,to go nie wyłączysz,bo jest częścią umowy.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"
 #793032  autor: noak
 28 mar 2015, 19:52
nie był częścią umowy w umowie miałem 50 mb za 3zł i to wyłączyłem i wziąłem to 200 mb wcześniej mogłem wyłączyć bo wyłączałem a teraz nie mogę wyłączyć.