• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #790005  autor: szaracz
 11 mar 2015, 18:20
Oddałem Xperie M2 w ramach niezgodności towaru z umową w salonie play. Telefon pojechał na ekspertyzę do serwisu, która została wystawiona po ok 3 tygodniach i uwzględniająca wymiane telefonu na nowy. Po przyniesieniu akcesoriów do salonu, telefon zawędrował chyba do Warszawy w celu wymiany. Czy orientujecie się ile może potrwać ta procedura? Ile trwała u was? U mnie mija już ponad miesiąc oczekiwania a nie powiem , bardzo mi się spieszy.

Tak przy okazji - czy wraz z nowym telefonem otrzymam nową gwarancję tj. na 24 miesiące?
 #790166  autor: tomeeek07
 12 mar 2015, 14:49
Mam podobną sytuację, tylko, że z T-Mobile. Oddałem telefon do serwisu poprzez salon sieci w Dębicy, jak widać to był błąd. Telefon został wymieniony na inny i odesłany już w poniedziałek. We wtorek rano odebrał go ktoś w Rzeszowie(?!) W salonie Tmobile w Dębicy nadal go nie ma gotowego do odebrania. Wie ktoś czy takie są procedury i wsupport musiał go odesłać do Rzeszowa? Myślałem, że odeślą prosto do Dębicy. Co oni tam z nim robią? Serwis opuścił już w poniedziałek i zaczyna mnie to irytować. Telefonu nie mam już ponad dwa tygodnie, a zastępczego oczywiście nie dali bo "nie ma" ;/
 #790175  autor: nemo2009
 12 mar 2015, 15:34
Niezgodność towaru z umową,okres oczekiwania 2 tygodnie kalendarzowe.
Sprzedawca przyjmuje towar wraz z akcesoriami i cała dokumentacją.Gwarancja nie musi być dołączona.W przypadku nie wywiązania się sprzedawcy co do terminu,kupującemu należy się wymiana towaru lub zwrot gotówki.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"