Witam , czy znajdzie się osoba która wyjaśni mi jakie mam obecnie możliwości aby mieć szanse na nowy telefon ? Moja sytuacja wygląda tak że telefon który posiadam od niespełna roku był w serwisie już chyba z 7 razy z czego 4 razy wymienili jakąś część.Jest on wzięty w ramach abonamentu w Orange.Oddawałem do salonu jako zwykła reklamacja bądź jako towar niezgodny z umową , problem występuję cały czas ten sam czyli telefon resetuje się czy wyłącza a ostatnio mam jeszcze problem z głośnikiem. Serwis cały czas wymienia tylko części: ( 2 x płyta główna , 2 x bateria , panel dotykowy czy na samym początku głośnik ) Mam takie wrażenie że nie wiedzą co tak naprawdę dzieje się z telefonem ale wierzą że go naprawią i wymieniają co tylko mogą, wierząc że kiedyś będzie dobrze. Z tego co się dowiedziałem po 4 wymianie części mogę starać się o nowy telefon , chciałbym już odejść od tej firmy smartphone bo to kompletny niewypał. Ktoś już zmagał się w Orange z takim problemem ? Podpowiecie co dalej robić ? Zamiast cieszyć się sprzętem co chwilę muszę biegać po salonach , odstać swoje i pozbywać się telefonu na minimum kilka dni , jestem już tym zmęczony.Pozdrawiam