• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #772786  autor: ewelulka555
 25 gru 2014, 15:31
Witam,
Wczoraj pojechałam wraz z mamą do salonu, aby podpisać umowę o internet mobilny. Jednak w końcu do podpisania nie doszło, gdyż umowa nie mogła przejść przez system i konsultant kazał przyjechać w inny dzień, mamie udało się podpisać jeden papierek. Jednakże router został Nam wydany oraz zastępczy internet na kartę. Moje pytanie brzmi czy mogę jednak zwrócić router i zrezygnować z podpisania umowy?
 #772827  autor: st.konsultant
 25 gru 2014, 21:26
ewelulka555 pisze:Witam,
Wczoraj pojechałam wraz z mamą do salonu, aby podpisać umowę o internet mobilny. Jednak w końcu do podpisania nie doszło, gdyż umowa nie mogła przejść przez system i konsultant kazał przyjechać w inny dzień, mamie udało się podpisać jeden papierek. Jednakże router został Nam wydany oraz zastępczy internet na kartę. Moje pytanie brzmi czy mogę jednak zwrócić router i zrezygnować z podpisania umowy?
To w końcu co mama podpisała? Jeżeli umowę to nie można od niej odstąpić. Odstąpienie obowiązuje tylko przy zawieraniu umowy na odległość...
 #772874  autor: ewelulka555
 26 gru 2014, 08:11
Powiem szczerze, ze nie mam pojęcia. Tak mój błąd ale raczej nie byla to umowa, ponieważ mama nawet nie dostarczyła wymaganego dokumentu - zaświadczenie o zatrudnieniu. Bez tego nie da się podpisać poprawnej umowy?