• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #701612  autor: Peruzzo
 28 lut 2014, 01:02
Witam z góry chciałem przeprosić jeśli nie w tym dziale, jestem tu nowy.

Od niedawna jestem w Play , i chciałem się dowiedzieć czy mogę doładować sobie właśnie Play'a innym telefonem, np. z Plusa ?

Ogólnie mam 2 telefony Play kupiłem w kiosku taryfa to Play na kartę 5 zł Lubie to
a Plus jest na abonament.

No właśnie była by możliwość przelania pieniędzy Abonamentu z plusa na Play ?

#701615  autor: darek638
 28 lut 2014, 02:35
W jednej sieci można doładować kartę z abonamentu ale między różnymi sieciami nie ma takiej możliwości.
Używaj znaków interpunkcyjnych, ponieważ wychodzą śmieszne rzeczy. Ile zapłaciłeś za 2 telefony w kiosku :mrgreen:?

Nigdy więcej Play.

#703919  autor: Filippo21
 13 mar 2014, 23:28
W playu często są jednodniowe promocje na doladowania więc najlepiej doladuj w tym jednym dniu co proponuje play by zyskać więcej :)
 #767880  autor: bazooka
 05 gru 2014, 12:38
@up - nie wiem czy masz jakiś udział w rozkręcaniu interesu na tej stronie, ale:
Fakt - załadowałem, przyszło szybko i tanio.
Jednak z drugiej strony może jednak w tylu tematach nie walić tych linków, raz że reklamy są raczej zabronione na tym forum (jeden Twój post wyłapany jest w koszu) - a dwa po co, to co dobre, ma się szybko nam skończyć? :)
 #768483  autor: adik
 07 gru 2014, 13:48
jeśli ładuje się ktoś poniżej 50 zł to może i jest to atrakcyjne bo powyżej można mieć to sporo taniej dzięki kuponom z allegro -20 zł.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769