• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #761236  autor: columbo
 07 lis 2014, 10:23
Dzwoniłem na infolinię banku 19999 Myślałem, że to numer stacjonarny, a że mam dużo darmowych minut na stacjonarne i T, to się nie przejmowałem. Jednak skasowało mnie za dłuugą rozmowę po normalnej stawce Tmobile.
W billingu ten nr wyświetla się jako 48CCCC19999 To co to jest za rodzaj, kategoria numerum jeśli nie stacjonarny?
 #761237  autor: bobiwr
 07 lis 2014, 10:44
columbo pisze:Dzwoniłem na infolinię banku 19999 Myślałem, że to numer stacjonarny, a że mam dużo darmowych minut na stacjonarne i T, to się nie przejmowałem. Jednak skasowało mnie za dłuugą rozmowę po normalnej stawce Tmobile.
W billingu ten nr wyświetla się jako 48CCCC19999 To co to jest za rodzaj, kategoria numerum jeśli nie stacjonarny?
Mi to wygląda na "infolinię" typu 19XXX. Jak dzwonię po taryfę na numer właśnie s tej puli, to kasuje mi jak za połączenie ze stacjonarnym. Ale mam Play... Jak wiadomo T-M ostro pracuje nad poprawą efektu finansowego. A znając życie to będziesz jednym na 50-ciu kiwniętych, który się upomni...

#761238  autor: piotras
 07 lis 2014, 10:54
Następnym razem dzwoń pod 61 81 19999

#763845  autor: lordofshadows
 18 lis 2014, 12:37
albo infolinia z nową ofertą, niekoniecznie z siedzi Twojej, rodzimej...