• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#721970  autor: DaveX
 03 cze 2014, 00:30
Używałem Klucza ale jakość rozmów jest straszna. Kilku sekundowe opóźnienie, rozmówca słyszał mnie, ja jego bardzo niewyraźnie. Jakby miał wodę w ustach. Przełożyłem kartę na Lyca i od razu lepiej. Każde słowo zrozumiałe, nie tak jak w przypadku Klucza. Więc jeśli miałbym polecić sieć do połączeń międzynarodowych to właśnie wybrałbym Lycamobile. Teraz mają pakiet 'Wszystko w jednym' gdzie za 15 zł ma się 150 min na połączenia międzynarodowe - daje to stawkę 0,10 zł / min :mrgreen:

#722022  autor: JacekK
 03 cze 2014, 11:27
Jeszcze taniej jest w Lebara Mobile.

Pakiet MIX zawierający 150 minut na połączenia krajowe i międzynarodowe kosztuje przy zamówieniu go on-line tylko 13,50 zł. Minuta połączenia wychodzi więc 9 gr na wszystkie włoskie numery stacjonarne i komórkowe.
Kod: Zaznacz cały
http://mvno-gsm.pl/lebara-mobile-obnizka-cen-pakietow-mix/
Lebara ma też fajną ofertę roamingu, jeśli byłby potrzebny.

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.

#722025  autor: Emsi
 03 cze 2014, 11:37
Korzystałem z Klucza i na jakość połączeń nie narzekam, jednak ociągają się z tą obniżką. No i nie ma żadnych pakietów. A te pakiety w Lebarze są cykliczne? Tak jak pisałem korzystam w jednym miesiącu więcej, w drugim mniej. Także pakiety mile widziane, ale nie cykliczne.

#722034  autor: JacekK
 03 cze 2014, 12:07
Emsi pisze:Korzystałem z Klucza i na jakość połączeń nie narzekam, jednak ociągają się z tą obniżką. No i nie ma żadnych pakietów. A te pakiety w Lebarze są cykliczne? Tak jak pisałem korzystam w jednym miesiącu więcej, w drugim mniej. Także pakiety mile widziane, ale nie cykliczne.
Tak.

6. Po upływie okresu ważności pakietu system automatycznie dokona odnowienia wybranej oferty Mix na kolejne 30 dni, dokonując obciążenia konta Klienta pod warunkiem posiadania przez Klienta wystarczających środków do zakupu wybranej oferty. System będzie próbował pobrać z konta Klienta wartość potrzebną do zakupienia wybranego pakietu Mix przez kolejne 7 dni od daty wygaśnięcia usługi.

#722093  autor: Emsi
 03 cze 2014, 15:10
Jeszcze bym przebolał te cykliczne pakiety, najgorzej z pakietami neta. W Lebarze najbardziej brakuje mi 500MB. Dlatego muszę się poważnie zastanowić nad Lyca, bo nie wiadomo kiedy Klucz się zdecyduje na obniżkę 500MB za 5zł.

#722146  autor: DaveX
 03 cze 2014, 17:23
mvno-gsm_pl, w Lebarze PL roaming jest 19 gr/min za połączenia przychodzące i wychodzące - na wszystkie numer np PLAY, Orange.., czy tylko Lebara to Lebara?

#722309  autor: JacekK
 04 cze 2014, 08:09
DaveX pisze:mvno-gsm_pl, w Lebarze PL roaming jest 19 gr/min za połączenia przychodzące i wychodzące - na wszystkie numer np PLAY, Orange.., czy tylko Lebara to Lebara?
Oczywiście, że na wszystkie:)

Numerów Lebara dotyczy tylko promocja dzwonienia z Polski. Każde połączenie z Polski na którykolwiek numer Lebara na świecie (oprócz Australii) kosztuje 19 gr/min.

W roamingu w podanych w regulaminie krajach dzwonisz i odbierasz po 19 gr/min (od 30 sekundy naliczanie sekundowe):)

#722425  autor: DaveX
 04 cze 2014, 14:25
No, no. Chciałem się upewnić. No to spoko opcja na wyjazd na wakacje :D