mam pytanie odnośnie NJU MOBILE Z RACHUNKIEM. Otrzymałem karte od operatora i po wprowadzeniu kodu PIN info jest : OGRANICZENIA FUNKCJI TELEFONU .Nadmieniam ze od jutra mam juz posiadac swój docelowy nr który przeniosłem z T-mobile. Telefon nie posiada SIMLOCKA. Czy wiąze sie to z procedurą przeniesienia numeru i karta może być zawieszona do jutra własnie w związku z przeniesieniem numeru?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Tu możesz mieć w swoim telefonie simlocka i temu masz takie info niestety trzeba albo do salonu lbo do sklepu za rogiembartoszc pisze: OGRANICZENIA FUNKCJI TELEFONU

maniek89, tak masz racje ale oni potrafią mieć opóźnienia a po drugie,przeniesienie numeru to raz a dwa to zarejestrowanie go w pełni w sieci to trwa od 24godz do nawet 7dni
Dostaje się numer tymczasowy i tu trzeba uważać aby nie nabic sobie rachunku na 100+zł bo każda minuta to 19gr i nie zatrzymuje licznika na 29zł
Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty
ok, macie racje jednak ma SIMLOCKA.
A czy w takim razie znajdę w necie jakiś program bezpłatny do ściągnięcia simlocka z starej Nokii 6301?
Jeśli ktoś posiada taką wiedzę b.proszę o odpowiedź
NOKIA 6300 sorki ale to chyba nie ma wiekszej róznicy
A czy w takim razie znajdę w necie jakiś program bezpłatny do ściągnięcia simlocka z starej Nokii 6301?
Jeśli ktoś posiada taką wiedzę b.proszę o odpowiedź
NOKIA 6300 sorki ale to chyba nie ma wiekszej róznicy
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 13:09 przez bartoszc, łącznie zmieniany 1 raz.