• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #683399  autor: isistaylor
 16 gru 2013, 20:40
Witam, obecnie posiadam Orange POP, doładowania co miesiac 25zl, jestem klientem orange 5-6 lat i konczy mi sie umowa. Kilka miesiecy temu zrobilem duży krok na przód i kupilem BB :) jest to moj pierwszy smartfon wiec wymagania sie troszke zmienily.
Tutaj kieruje prosbe do was, zebyscie przedstawili swoj pkt widzenia na dalsza, korzystna usluge z orange.
Pytanie na czym mi zalezy:
- internet, nie duzo, zeby starczylo na przegladanie paru stron w wolnej chwili (usluga BIS raczej sie nie oplaca w orange chociaz jak zaznaczylem, moge byc w bledzie)
- minuty: najlepiej do wszystkich sieci i najlepiej jak najwiecej.
- sms - tutaj juz bede uzalezniony od wiadomosci ww.
cena miesiecznego doladowania mysle max 40 zl
Z gory dzieki za fatyge

#683420  autor: marcin1980
 16 gru 2013, 21:28
MobileVikings bo za 29zł masz:
- 2GB internetu
- 2000 smsów do wszystkich
- 159min do wszystkich

VirginMobile za 40zł plus 50% extra za doładowanie wystarczy zarejestrować sie do klubu to daje 60zł
- pkaiet neta 19zł 1Gb plus lejek 32kb/s
- 40zł zostaje na rozmowy to daje 210min
- konto rok ważne po każdym doładowaniu

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty

#683465  autor: Spacedust
 16 gru 2013, 23:43
marcin1980 pisze:MobileVikings bo za 29zł masz:
- 2GB internetu
- 2000 smsów do wszystkich
- 159min do wszystkich

VirginMobile za 40zł plus 50% extra za doładowanie wystarczy zarejestrować sie do klubu to daje 60zł
- pkaiet neta 19zł 1Gb plus lejek 32kb/s
- 40zł zostaje na rozmowy to daje 210min
- konto rok ważne po każdym doładowaniu
Szczerze polecałbym w tej cenie Formuła mini Max na kartę w PLAY + usługi BB z prawdziwym nielimitowanym Internetem przyciętym do 1 Mbps za 10 zł miesięcznie.

#683631  autor: isistaylor
 17 gru 2013, 19:34
dzieki wielkie za odpowiedz, jestem wdzięczny. Temat można zamknąć, z wnioskiem: P aństwo orange maja zbyt dużo klientow.
pozdrawiam