Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Nie wiem czy to wina telefonu czy sieci, ale nikt nie może się do mnie dodzwonić. Gdy ktoś do mnie dzwoni jest jeden sygnał a potem włącza się poczta głosowa, a ja mam na telefonie(sgs3) połączenie nieodebrane. Dodam, że ja mogę dzwonić, pisać i odbierać smsy bez problemu. W czym może tkwić problem?
sprawdź czy jak włożysz kartę sim innej sieci to czy dzieje się tak samo, jak będzie ok z kartą sim innej sieci to może zadzwoń do BOK żeby ci zresetowali kartę sim,a jak to nie to,to może coś nie ta na lini nadajnik-telefon
kamil112.18,
> Sprawdź też, czy masz aktywną usługę Orange Poczta Głosowa, z możliwością przekierowania z Twoja skrzynką głosową już po 5 sekundach od usłyszenia sygnału.
> Wyłącz usługę korzystając z Twojego Menu *100*# lub na Orange On-line (za darmo) lub dzwoniąc pod *500 (50 gr za wybranie opcji 3).
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam