• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #666622  autor: mihajlo123
 08 paź 2013, 19:47
witam,od bodajze wakacji mam albo dluzej mam nr w play,kupilem jakis tam starter w play i zawsze mialem do play za darmo,nie mialo znaczenia za ile doladowałem,wazne zeby konto bylo wazne,zawsze rozmawialem ze swoja dziewczyna po 1h-2h,nawet jak na konce bylo 5 zl wczoraj jednak kasa z konto zaczela uplywac,a nigdy tak nie bylo (dziewczyna tez ma w play)cos sie zablokowalo,co zrobic z tym fantem?

dzieki za odp

#666652  autor: krecik6667
 08 paź 2013, 21:23
najpierw sprawdz na play24 jaka masz taryfe. jezeli Ci sie nie chce w to bawic tel pod *500 powinien pomoc.

#666679  autor: Edmund
 08 paź 2013, 23:25
mihajlo123, sprawdzenie taryfy w Play: *111*49*1#

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2