• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #664287  autor: Matsss
 26 wrz 2013, 14:44
Witam, niedawno poprosiłem o e-fakturę w orange i od nowego okresu rozliczeniowego taką będę otrzymywał. Zapomniałem natomiast zapytać czy będą jakieś zniżki z tego tytuły? W innych sieciach wiem, że są odliczane jakieś złotówki od abonamentu, jak jest w orange?
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 18:06 przez Matsss, łącznie zmieniany 1 raz.

#664317  autor: MarekAG
 26 wrz 2013, 16:42
Jeśli nie miałeś umowy droższej przez brak e-faktury to nie będziesz miał tańszej z e-fakturą :P

W orange nie ma takiego ciśnienia na e-fakturę i nie wciskają jej każdemu, dlatego nie zwiększają opłaty za jej brak. Co za tym idzie nie zmniejszają jej też kiedy e-faktura jest.

#664325  autor: Matsss
 26 wrz 2013, 17:05
Dzięki za odpowiedź ;)

#664331  autor: kamil1221
 26 wrz 2013, 17:28
Czasem można otrzymać punkty payback za używanie eFV.

#665182  autor: ciekawy
 01 paź 2013, 09:34
Matsss pisze:Witam, niedawno poprosiłem o e-fakturę w orange i od nowego okresu rozliczeniowego taką będę otrzymywał. Zapomniałem natomiast zapytać czy będą jakieś zniżki z tego tytuły? W innych sieciach wiem, że są odliczane jakieś złotówki od abonamentu, jak jest w orange?
jak Orange wpadnie na pomysł, żeby doliczyć 5-6 zł za papierową fakturę i jeśli taką opłatę wprowadzi np przy najbliższej zmianie taryf to wtedy z e-fakturą w najlepszym wypadku nie wzrośnie ci abonament, przy tych taryfach które jeszcze są to nie ma większego znaczenia
kamil1221 pisze:Czasem można otrzymać punkty payback za używanie eFV.
był sobie program Profit, w nim też się zbierało punkty, a potem jak sieć podjęła decyzje, że likfiduje program to punkty ludzie musieli wykorzystać przymusowo albo przepadały, więc te punkty są dla niektórych nic nie warte nawet jeśli program nazywa się inaczej