• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #660857  autor: kaczy69
 10 wrz 2013, 13:03
Witam

od 10 lat (od początku istnienia) mam numer w Heyah, ostatnie 3 lata w mixie. umowa kończy mi się w połowie listopada. Chcę przejść na abonament, bo mam taką pracę, że dużo rozmawiam przez telefon. Do tego chcę zmienić telefon na lepszy (obecnie mam Xperię Miro)

Za abonament mogę płacić ok. 60 złotych. zależy mi na minutach, pakiet neta wystarczy 500mb. Kompletnie nie orientuję się w tych ofertach, więc pytam tutaj: która sieć obecnie oferuje najlepsze warunki? Mogę przenieść numer, jeśli to coś da, ale nie muszę.

Dodam również, że jestem abonentem Play (net mobilny), mogę również wziąć umowę na matkę (t-mobile), więc jeśli to coś daje, to taka opcja jak najbardziej wchodzi w grę.

Na aparat mogę wydać 300-400zł

http://www.sportowybar.pl/
http://www.facebook.com/SportowyBar

#660885  autor: Andmix_pl
 10 wrz 2013, 14:20
Witam. Proponuję Playa,gdzie masz korzystne stawki,pakiety oraz rzecz jasna same aparaty do wyboru w przystępnych cenach,chociaż to też zalezy od tego czy wybierasz ofertę na karte czy na abonament. To drugie jest bardziej korzystne.

#660925  autor: MarekAG
 10 wrz 2013, 15:56
Andmix_pl pisze:Witam. Proponuję Playa,gdzie masz korzystne stawki,pakiety oraz rzecz jasna same aparaty do wyboru w przystępnych cenach,chociaż to też zalezy od tego czy wybierasz ofertę na karte czy na abonament. To drugie jest bardziej korzystne.

Pod jakim względem oferta abonamentowa w Play jest lepsza od czegokolwiek? Mówimy o nowej ofercie jak rozumiem.

#660964  autor: MarekAG
 10 wrz 2013, 19:07
Napisz ile minut i smsów potrzebujesz. Najlepiej napisz też do jakich sieci najczęściej dzwonisz. Coś uradzimy.

#661076  autor: macc
 11 wrz 2013, 07:43
Abonament w nju mobile 29zł za rozmowy do wszystkich i masz no limit, sms -y 9zł i no limit, czyli 38zł i no limit