• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #641763  autor: Jaro070
 24 cze 2013, 11:35
Cześć,

Zauważyłem, że fanpejdże Serce i Rozum, Orange, Play oraz Plus kupują sobie fanów w m.in serwisie FanGrow. Jeszcze kilka miesięcy temu Wojtek wytykał Gruszce kupowanie fanów, a sami także ich kupują.http://www.telepolis.pl/wiadomosci/jabc ... 27288.html .

Zrobiłem tylko jeden screen z serwisu oferującego pozyskiwanie lewych lajków, ale jak chcecie mogę zrobić więcej:
Obrazek

#641780  autor: ciekawy
 24 cze 2013, 12:05
to kupowanie like-ów wliczają w koszty żeby zmniejszyć podatek ?

#641782  autor: Jaro070
 24 cze 2013, 12:06
Nic, tylko później taki np. Orange chwali się ile to mają fanów na facebooku.

#641784  autor: ciekawy
 24 cze 2013, 12:08
widać ile warte są statystyki fanów

#641789  autor: Blank
 24 cze 2013, 12:28
Jaro070,
nie od dziś wiadomo, że Witucki i Jabczyński (oraz Rakovsky, ale to inna firma ;p) to z czachą nie wszystko mają OK...
Nie będę ukrywać, że mnie gówno obchodzi ile idio... tzn. fanów ma Orange i czy ma ich więcej niż inne sieci, czy nie. Aczkolwiek czasami można się pośmiać właśnie z wspomnianych "przechwalanek". To taka dziecinada. Dzieciaki w szkole podstawowej też się chwalą, ile to mają znajomych na Facebooku i dokładnie tak to wygląda :)

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#641790  autor: Sig
 24 cze 2013, 12:34
To kogoś jeszcze podnieca ilu "fanów" ma dana marka? Poza menadżerami tejże... Profile firm na FAcebooku to ściema, a to, że ludzie naprawdę wierzą w te setki tysięcy fanów - to ich problem. W sumie taki profil przydaje się czasem do zadania pytania, zweryfikowania odpowiedzi z BOK, albo naświetlenia nieprawidłowości w firmie. Nic więcej. No i konkursy, jak kogoś to bawi.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.