• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #602812  autor: zinger
 22 gru 2012, 14:21
Wertując pobieżnie tematy nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, może znajdzie się ktoś zorientowany i mi pomoże?

Czy mogę przenieść numer z abonamentu na taktaka, czy jak tam te prepaidy w Tmobile się teraz nazywają? Jeśli tak, to z jakimi formalnościami się to wiąże?

#602823  autor: DanielR
 22 gru 2012, 14:59
Jeśli chcesz, zapoznaj się z tym regulaminem http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... _do_TT.pdf
Co prawda oficjalnie obowiązywał do 30.09.2012 r. Jednak wątpię, by te warunki bardzo się zmieniły. Ewentualnie o szczegóły można dopytać na infolinii.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)

#602892  autor: st.konsultant
 22 gru 2012, 21:28
Wystarczy w rezygnacji z abonamentu napisać, że numer ma zostać w TT i sprawa załatwiona.

#603030  autor: zinger
 23 gru 2012, 14:43
Dziękuję za pomoc. Zastanawia mnie jeszcze jedno: czy możliwe jest, abym przeniósł nr z abo na prepaid, a potem np po miesiącu z powrotem przeniósł się na abonament? A dodatkowo w międzyczasie zmienił dane osoby do której należy karta sim?

#603082  autor: Edmund
 23 gru 2012, 19:36
zinger, da się oczywiście coś takiego zrobić i nie jest to problemem. Nawet chyba Ciebie taniej wyjdzie zmiana danych osoby w prepaidzie niż cesja umowy abonamentowej z jednej osoby na drugą :)

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#603153  autor: Horacy
 24 gru 2012, 09:56
Niema z przeniesieniem najmniejszego problemu, przy rezygnacji zaznaczyć trzeba tylko że się chce przenieść na TT i wsio.