telefon dalej nie działa...mamy 6-ty dzień 

Może trzeba zrestartować telefon?jozkos pisze:telefon dalej nie działa...mamy 6-ty dzień
UKE się zajmujeWulo pisze: raczej nikt nie zajmuje się Twoją sprawą.
mydlenie oczu, tymczasem bez telefonu jestem 7 dniSzanowny Panie Michale,
Serdecznie dziękuję za przesłaną wiadomość z dnia 06.07.2012. Zadowolenie Klientów z oferowanych przez nas usług jest dla nas bardzo ważne. Dlatego bardzo mi przykro z powodu sytuacji, której Pan doświadczył. Serdecznie Pana za nią przepraszam.
Uprzejmie informuję, iż przeanalizowałam sytuację na Pana koncie abonenckim oraz dane w naszych systemach informatycznych.
Wyjaśniam, iż w wyniku pomyłki konsultanta sieci T-Mobile Pana numer XXXXXX został aktywowany w naszej sieci jako numer działający w zwykłej usłudze przedpłaconej.
Aktualnie nasz dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem zaistniałego problemu. Jeszcze raz serdecznie Pana przepraszam i proszę o cierpliwość.
W związku z zaistniałą sytuacją postanowiłam zrekompensować Pana niedogodności. Dlatego również , kiedy numer XXXXX zostanie już aktywowany w naszej sieci, proszę o przesłanie krótkiej wiadomości powołującej się na tą decyzję. Wówczas zostanie wprowadzona stosowna rekompensata za zaistniałe trudności.
Ufam, iż przekazane informacje okażą się wystarczające.
jozkos pisze: mydlenie oczu, tymczasem bez telefonu jestem 7 dni
Dziś przypadkowo trafiłem na ten temat i się zastanawiam, czy to był jednorazowy przypadek, a jak niejozkos pisze: udałem się do salonu T-Mobile, z prośbą o przeniesienie numeru z Play Fresh do MTV Mobile,
niestety okazało się, że numer został przeniesiony, ale do taryfy TAK TAK,