Mam do was prośbę. Jako że mam dość podobny numer do poczty głosowej w Play - a sam mam ja wyłączoną - czy ktoś mógłby mi napisać jaką treść mam sms że na poczcie głosowej jest nowa wiadomość. Pytanie nie wzięło się znikąd. dziennie odbieram czasem 5 połączeń od nieznanych mi numerów które chcą się dodzwonić na pocztę głosową. Już przestaję być miły bo ileż można...
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Właśnie w tym problem że posiadam Samsung Shark2 (chyba 5550) który ma możliwość częściowej blokady połączeń. Więc dodałem do blokowanych "nieznane" czyli zastrzeżone numery ale jak dzwonią normalnie za każdym razem z innego numeru...
Więc prośba ponowna o podanie komunikatu sms-owego który przychodzi z poczty głosowej Play - jaką ma treść
Więc prośba ponowna o podanie komunikatu sms-owego który przychodzi z poczty głosowej Play - jaką ma treść