• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#581346  autor: get
 10 wrz 2012, 21:28
myslak12, taki mamy kraj jaki potrafimy stworzyć.

#581578  autor: Bananetti
 12 wrz 2012, 08:16
A ja byłem wiernym abonentem Centertela-Idei-Orange od początku i ... powiedziałem dziękuję. Dlaczego:
- spadająca jakość połączeń,
- totalny, chaos i dezorganizacja przy przechodzeni z np. z 2g na 3g (internet się kasztanił),
- nachalność marketingowa różnej maści telemarketerów (po 3-5 telefonów dziennie) i bezskuteczne próby ograniczenia tego,
- koszty.

Od prawie roku jestem w PLAY-u i jest po pierwsze dużo taniej przy większym wykorzystaniu. Minusy? Są oczywiście przeskoki między BTSami - poradziłem sobie z tym w podróży ograniczając się wybrorem sieci do 2g lub wybraniu nadajników Plusa. Przeniosłem wszystkie 5 abonamenty i jest o ponad 50% taniej.

#581588  autor: Forest150
 12 wrz 2012, 09:04
Ja swego czasu miałem telefon w sieci plus... Ale zraziłem się promocją kiedy godzina o określonej porze była darmowa dla wszystkich użytkowników (czy jakoś tak) i były straszne przesilenia sieci, więc zmieniłem sieć na orange a później z powodu kosztów podpisałem umowę z Play na rzecz tanich rozmów. :)

Jeśli Ci pomogłem, kliknij "pomógł"

#581600  autor: Horacy
 12 wrz 2012, 10:44
Ja uciekłem jakieś 2 lata temu do Heyah, lepsze pokrycie zasięgu w miejscu zamieszkania/pracy, i więcej osób miałem w Heyah więc było taniej, kiedyś nie było pakietów SMS do wszystkich sieci tylko do tej danej :) więc taki wybór został podjęty, pamiętne 3h rozmów z jedną osobą dziennie wtedy z dziewczyną, dziś już z małżonką, Teraz w Heyah są darmowe połączenia w sieci po doładowaniu za 30 zł, darmowe SMS w sieci i roczna ważność konta więc jakbym nie chciał to i tak się z nią dogadam:)