W play24 widzisz jaki masz okres rozliczeniowy. Np. od 1, od 10, od 20 itd. Pełny abonament dostajesz miedzy 24 a 1 w nocy w dniu nowego okresu rozliczeniowego.
Czyli np. ja mam okres każdego pierwszego i 5minut po 24 dostałem pełny pakiet złotówek odpowiadający mojej taryfie.
Jak napisał darkangel 49zł to kwota aktywacji. a 28,07zł masz do wydzwonienia do końca swojego obecnego niepełnego okresu rozliczeniowego.
Pierwszy rachunek dostaniesz na 50,11zł (aktywacja 49zł + grosze które przekroczyłeś nie wiem np. z tytyłu transferu internetowego czy wykonałeś jakieś połączenia zanim play przyznał na konto złotówki) + kwota abonamentu od daty podpisania umowy do końca okresu rozliczeniowego + pełna kwota abonamentu na następny miesiąc.
edit:
Na stronie Play jest informacja, że w ramach pakietu LongPlay II 49 (All Inclusive 30.03) otrzymujemy 300 minut do wszystkich sieci. Dlaczego więc choćby w panelu Play24 widzę jedynie "Pakiet 50 minut do wszystkich sieci" jeśli chodzi o rozmowy, a "Nielimitowane SMSy do wszystkich sieci - promocja" w przypadku wiadomości wysyłanych? Czy mam tylko te 50 minut?
Podaj dokładną taryfę jaką masz.
300minut liczy się z pakietu złotówkowego. Czyli np. 300x0,29zł = 87zł - tyle powinieneś dostać na konto w nowym okresie.
50minut dostajesz na 6 miesięcy za umowe przez eshop. Po 6miesiącach automatycznie to się wyłącza.
Przeczytaj regulamin promocji. Te pakiety sms, internet są na 2 pierwsze okresy. Jak ich nie wyłączysz to bulisz dodatkowo,
I granie na czekanie wyłącz bo play tym uszczęśliwia
Jak masz to
http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... 230312.pdf
To liczysz:
abonament Lonplay (w promocji ai max)
49zł na konto
+
38zł pakiet złotówek.
Pod *101 będziesz mieć 87zł/300 daje 29gr/min czyli zgodnie z cennikiem longplay2.