• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #553697  autor: motoryna
 12 maja 2012, 19:55
Witam,
Mam takie pytanie, proszę o pomoć użytkowników, którzy mają telefon Samsung Chat 355, mianowicie chodzi mi o to, jak dojść do ustawień Internetu? Dokładnie to gdzie znajduje się ta informacja APN, żeby wpisać tam Internet i żeby net zaczął śmigać? Mógłby mi ktoś napisać ścieżkę do tego? Ustawienia z Playa smsem konfiguracyjnym mi nie zadziałało, a wyczytałem w internecie, że w tam gdzie jest opcja APN trzeba tylko wpisać Internet i będzie śmigało. Więc proszę o pomoc, żeby tylko mi napisać ścieżkę, jak dojść do tego APN, pozdrawiam

#554210  autor: play4you1
 15 maja 2012, 10:18
Sprawdzałem na innym Samsungu więc może być podobnie. Wygląda to tak: Ustawienia>Komunikacja>Sieci telefonii komórkowej>nazwy punktów dostępu>Internet
Tam jest możliwość zmiany ręcznej.