• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #552674  autor: adamkrak1
 07 maja 2012, 23:02
Witam

Potrzebuje miec drugi telefon:
- glownie polaczenia i sms przychodzace do mnie
- malo polaczen i sms inicjowanych z mojej strony (kilkanascie minut i sms miesiecznie)
- internet podlaczony praktycznie non-stop, transfer okolo 4...6GB na rok

Oferte ktorego operatora byscie polecili ?

pozdrawiam

Adam

#552676  autor: Marens
 07 maja 2012, 23:18
Orange Free na kartę, załadowane za 100zł z przedłużoną ważnością konta do roku.

#552677  autor: ezaq
 07 maja 2012, 23:21
Pierwsze co mi przychodzi na myśl to Orange Free na kartę. Roczna ważność połączeń jak i bonusu GB za doładowania.

#552678  autor: drcox
 07 maja 2012, 23:23
Dokładnie, Orange Free na kartę jest idealne jeżeli ktoś ma profil mało rozmów dużo netu.

#552680  autor: Animatter
 07 maja 2012, 23:28
Tak się podepnę pod temat...
Zastanawiam się nad Orange Free na kartę do iPada - można kupić starter/wymienić w salonie na micro sim?

#552681  autor: Spioszek
 07 maja 2012, 23:29
Najlepiej poszukaj starteru juz z bonusem na Allegro, wydzie cię około 30zł za 6GB transferu, ewentualnie za pare złotych sobie kup zwykłego doładowania na sms i rozmowy do takiej karty. :)

#552682  autor: adamkrak1
 07 maja 2012, 23:32
darkangel pisze:Najlepiej poszukaj starteru juz z bonusem na Allegro, wydzie cię około 30zł za 6GB transferu, ewentualnie za pare złotych sobie kup zwykłego doładowania na sms i rozmowy do takiej karty. :)
Skad sie biora te tanie karty na internet na allegro ?
Nie maja jakichs organiczen na polaczenia/sms przychodzace lub wychodzace ?

pozdrawiam

Adam

#552684  autor: drcox
 07 maja 2012, 23:34
adamkrak1 pisze:Skad sie biora te tanie karty na internet na allegro ?
Nie maja jakichs organiczen na polaczenia/sms przychodzace lub wychodzace ?
Kasę przelewają na inny numer i zostaje sam bonus gigabajtowy. Czyli w takiej karcie tylko z netu skorzystasz chyba że doładujesz konto.

A co do MicroSIM to sprzedają w Orżnąć startery, są chyba droższe i mają 2GB na start zamiast 1GB.

#552751  autor: KC-KARLOS
 08 maja 2012, 11:31
drcox pisze:A co do MicroSIM to sprzedają w Orżnąć startery, są chyba droższe i mają 2GB na start zamiast 1GB.
Startery z Orange z MicroSim są w tej samej cenie, co ze zwykłym SIM. Dedykują je użytkownikom urządzeń z MicroSIM (czyli nie tylko dla iPadów).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟