Mam telefon w Mix Plusie. Co miesiąc wykupuję pakiet internetu non stop za 7 złotych. Moja żona ma również telefon w Mixie. Jakiś czas temu w miejscowości, gdzie mieszkam cały dzień nie było internetu. Początkowo myślałem, że to coś z moim telefonem. Ale jak żona wróciła z pracy (pracuje dwie miejscowości dalej), powiedziała, że także nie miała cały dzień internetu, a przecież za ten internet płacimy, to chcemy go mieć! Z ciekawości spytałem sąsiada i on potwierdził problem. Tak więc wiedząc, że jest problem po stronie sieci, napisałem reklamację, gdzie prosiłem, by w związku z całodzienną awarią przedłużono mi ważność pakietu o jeden dzień (czy na prawdę prosiłem o tak wiele?!?!?!? Pakiet kosztujący 7zł ważny jest 31 dni, czyli koszt jednodniowego korzystania z internetu wynosi około 23gr, więc żądanie było symboliczne). Jako odpowiedź dostałem pismo, pod którym podpisuje się niejaka pani Marta xxxxxxxx, że technicy wszystko sprawdzili i nie stwierdzili awarii i że reklamacja jest bezpodstawna i jak podtrzymuję swoje żądania, to mam iść do sądu, bo wielce szanowny Plus ma mnie gdzieś. Żona złożyła wspólnie ze mną reklamację podobnej treści i dostała pismo identyczne, jak to co do mnie doszło. To jawne lekceważenie klientów! Plusa mam od kiedy na rynku pojawił się Simplus. Jak skończą się doładowania, to ja, żona i moi rodzice przeniesiemy swe numery do Playa! Dla osób władnych podaję numer pisma, które dostałem: OKR/MKos/2567991/10.04.12
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2012, 23:06 przez misiak1983, łącznie zmieniany 1 raz.