• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#544644  autor: ubuntulnx
 01 kwie 2012, 15:10
Na dobrą sprawę decydujesz się na TO , więc nie dość, że za 10 zł dostarczasz swoje dane osobowe, to jeszcze skan dowodu i podpisujesz z nimi umowę zlecenie.

Sprzedać się za 10zł? Bezcenne.

[ Dodano: 2012-04-01, 15:13 ]
Wystarczy zajrzeć do linka z aukcji - musisz podpisać jakąś umowę i za to dostaniesz doładowanie 10zł. Kompletny bezsens, na pewno nieopłacalne.
Oni płacą doładowaniem za chęć współpracy na zasadzie umowy-zlecenia... Jako wciskacz polis zapewne.

Obrazek

#544648  autor: ManiacGSM
 01 kwie 2012, 15:14
Widziałem to już wcześniej szukając doładowania dla swojego numeru.
Jak dla mnie to kompletna sciema i wałek, albo ta firma chce tylko łapać ludzi na dane adresowe wraz numerem telefonu a potem będą Ci dzwonic z jakimiś głupotami i zawracać p***ę. ''oficjalnie'' na swojej stronie zajmują się odszkodowaniami.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#544650  autor: zoltan666
 01 kwie 2012, 15:19
Według mnie aukcje sa do uwalenia.

#544652  autor: MADMAX
 01 kwie 2012, 15:29
Zwrotnie poprze e-mail podany w CV zostanie przesłana umowa o współpracy, którą należy wydrukować w dwóch egzemplarzach, wypełnić, podpisać i odesłać listownie
W dokumencie zwrotnym pewnie znajdą się jakieś haki typu, że rozwiązanie umowy lub nie dotrzymanie warunków tejże skutkuje nałożeniem kary 3000zł ;-)

Śliska sprawa. Bez zapoznania się z treścią umowy nie pakowałbym się w to.
A może zwykły haczyk żeby złapać nowego agenta.

Pozdrawiam