• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #537919  autor: paul111
 29 lut 2012, 01:02
Witam. Trudno mi ocenić czy na moje pytanie istnieje w ogóle odpowiedź, ale zapytać nie zaszkodzi.

Czy można określić "na oko" (na przykładzie innych telefonów) lub dowiedzieć się konkretnie (u operatora) przez jaki czas dany telefon (w tym wypadku SE Xperia Neo V) będzie dostępny w ofercie operatora (Orange)?
Ostatnio zmieniony 01 mar 2012, 18:51 przez paul111, łącznie zmieniany 1 raz.

#537933  autor: Michas
 29 lut 2012, 07:43
Ja bym zgadywał, że jeszcze co najmniej do końca roku, bo to popularny model. W tym roku wyjdą jego następcy od Sony, a na Boże Narodzenie pewnie będzie ostra wyprzedaż Neo V i innych modeli z tej samej generacji.

#541200  autor: satino
 16 mar 2012, 14:04
Sony przejęło Ericssona wiec nie bedzie tego modelu dużo ponieważ nic nie wypuszczają teraz i czekają aż się wszystko wyprzeda. jesli masz mozliwosc lepiej odrazu biegnij po niego bo pozniej sie obudzisz z reka w nocniku