• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #52298  autor: Niania24
 07 lut 2006, 22:10
Witam wszystkich !!!

Mam taki maly problemik !!

moj tata ostatnio podpisal przedluzenie umowy w erze i wzial abonament za 25 zl z 40 darmowymi minutami i tym samy ma wedlug ery 1 oferte !!! i tutaj moje pytanie czy podpisujac kolejne 2 umowy (na jeden numer) tez na abonament za 25 zl w sumie 50zl przez tate dostane nowy numer i tym samy zdobede 3 ofery i taniej telefon czy nie da sie tak zrobi ??? Interesuje mnie tutaj tel. sonyerisson d750i ktory jest w trzech ofertach za 399zl. Czy dostanie moj tata ta trzecia oferte podpisujac dwie umowy teraz czy nie????

#52303  autor: zol82
 07 lut 2006, 22:18
Niestety. Kazdy numer z jedną ofertą za 25zł bedzie liczony osobno.

[ Dodano: 2006-02-07 22:20 ]
A jeżeli mowa o dwóch dodatkowo ofertach do jednego numeru to bedą one po 30zł. I cały abonament wyniesie 85zł. I nic to już nie zmieni bo abonament został zawarty na 1 pakiet