• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #484449  autor: Eddie
 24 cze 2011, 18:53
Witam wszystkich!

Jestem klientem Ery (w zasadzie to T-Mobile). Mam umowę obowiązującą do dnia 26 sierpnia 2011 roku. Zamierzam przejść do Play, głównie ze względu na telefon, w związku z tym mam kilka pytań. Wybrany telefon chciałbym przeznaczyć na sprzedaż, interesuje mnie taryfa Play MIXtura All Inclusive 39 zł/40 doładowań (choć waham się jeszcze z doborem oferty)

1. Czy po podpisaniu stosownych dokumentów otrzymam od razu wybrany telefon? Czy ceny telefonów na stronie Play różnią się od cen w salonach?
2. Jak ma się sprawa z numerem? Cały czas mogę używać swojego dotychczasowego numeru z Ery?
3. Czy w ofercie MIXtura 39 zł/40 doładowań mam możliwość wykupowania dodatkowych pakietów internetowych?
4. Jest jakaś opłata aktywacyjna?
5. I ostatnie nurtujące mnie pytanie - czy warto brać aż tyle doładowań? Nie ukrywam, iż zależy mi na jak najbardziej atrakcyjnej cenie telefonu.

Dziękuję z góry za poświęcony mi czas ; )

Pozdrawiam serdecznie.

#484457  autor: tedy87
 24 cze 2011, 19:11
Musisz brać rzeczywiście super telefon bo 39*40 to prawie 1600zł!! To można kupić SGSII...

#484461  autor: thonka
 24 cze 2011, 19:31
tedy87, a uslugi to za darmo sa? :|
pomijam fakt, ze SGSII za 1600zl jest raczej malo dostepny...

40 doladowan to sporo, laczne zobowiazanie 1560zl, doladowujac nawet po 50zl miesiecznie wyjdzie Tobie ok. 31 miesiecy.

250mb w pakiecie Tobie nie starczy?
po wykorzystaniu limitu mozesz wykupic pakiet 100mb, 200mb, 500mb i 1gb za odpowiednio 7/9/15/25zl.
http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... 4-2011.pdf

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet