• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #481159  autor: raks
 10 cze 2011, 15:59
Witam

Długo szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie odnośnie wybory sieci ale nic nie znalazłem wiec postanowiłem opisać mój problem. Mianowicie w tym miesiącu kończą mi się umowy z ERA w której byłem parę ładnych lat i która rżnęła mnie dosyć ładnie wysokie rachunki nieciekawe oferty telefonów itp itd. Dosyć tego ! (aaa ^^). Teraz gdy zamiast ery jest t-mobile myślałem nad wyborem właśnie jej, lecz po wielu przeczytanych opiniach waham się .... . Oczywiście pisałem do wszystkich sieci oferty itd, czekam teraz na t-mobile (bo oni sami jeszcze nie wiedzą co i jak...) moje potrzeby to ~20telefonów(numerów) + jak najniższe opłaty za roaming . ( i tutaj myślałem że ta oferta t-mobile z "za darmo do t-mobile w eu będzie najciekawsza ale z nią też nie jest tak kolorowo)

Proszę o radę i z góry dziękuje :)
Ostatnio zmieniony 10 cze 2011, 16:04 przez raks, łącznie zmieniany 1 raz.

#481160  autor: mkowalski
 10 cze 2011, 16:01
Nie napisałeś nic o profilu korzystania z telefonu. Zależy Ci na rozmowach w sieci czy poza sieć? A może głównie SMS-y lub internet? Jaka kwota abonamentu wchodzi w grę, a może prepaid?

#481307  autor: potter28
 11 cze 2011, 13:55
Faktycznie jeżeli zależy Ci na tanim roamingu zostań w T