• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #46633  autor: teresa
 20 sty 2006, 11:20
Jeżeli miałam komurkę na kartę w simplus, gdy na koncie miałam jeszcze pieniądze zniszczyłam kartę. Czy dzwoniac na mój numer będzie sie włączac poczta głosowa?
Co to znaczy jezeli włącza sie poczta głosowa?
Czy mając numer telefonu komurkowego można sprawdzić do kogo należy?
 #46634  autor: kameT
 20 sty 2006, 11:32
teresa pisze:Jeżeli miałam komurkę na kartę w simplus, gdy na koncie miałam jeszcze pieniądze zniszczyłam kartę. Czy dzwoniac na mój numer będzie sie włączac poczta głosowa?
Jeżeli poczta głosowa przed zniszczeniem karty była wyłączona, to po zniszczeniu również będzie nieaktywna.
Jeżeli poczta głosowa się włącza, tzn. że dana jest poza zasięgiem lub ma wyłączony tel. W takim wypadku można tej osobie zostawić wiadomość, a ta osoba będzie mogła ją później (tzn. po włączeniu tel.) dzwoniąc na nr poczty- odsłuchać :D
Do kogo należy. W sensie do jakiej sieci czy jak? :wink:

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#46685  autor: l3p
 20 sty 2006, 14:56
Chyba tej Pani chodzi o to do jakiej sieci nalezy numer.... Teraz jeszcze da sie to sprawdzic po prefixie
Plus ma numery zaczynajace sie na 601 itd wszystkie nie parzyste oraz Sami Swoi 887
Natomiast Era parzyste 602, 604 itd... i numery Heyah 888 886 880 889
Dawna Idea teraz Orange wszystkie na 500 po tym da sie jedynie rozpoznac do jakiej sieci nalezy numer

#46778  autor: D@rio
 20 sty 2006, 20:10
Czy dzwoniac na mój numer będzie sie włączac poczta głosowa?
Wszystko zależy czy na Pani koncie usługa Poczty Głosowej była aktywowana. Najlepiej proszę zadzwonić pod swój numer telefonu i wtedy się Pani przekona czy jest czy nie ;) Z tego co zdąrzyłem zauważyć nie posiada Pani karty SIM, bo uległa ona zniszczeniu. W tym wypadku dodam że uzyskanie duplikatu karty SIM Simplus obecnie kosztuje 25zł.
Nio, hym hym trudne pytanie ;) ...system wygłasza komunikat "Tu numer 6 0 1 ..." albo się odtwarza osobiste lub wgrane powitanie dźwiekowe :)
Tak, można. Zapraszam tutaj

Pozdrawiam :)