• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #462594  autor: xkrwpx4
 01 mar 2011, 15:47
Kilka razy dostałem wiadomość push od anonimowego nadawcy i za każdym razem zostają mi zabierane pieniądze z konta (ok 1 zł), jak wyłączyć lub zablokować aby nie dochodzily do mnie takie wiadomości, żeby nie pobierało mi już więcej pieniedzy?
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 22:50 przez xkrwpx4, łącznie zmieniany 1 raz.

#462602  autor: xTRA
 01 mar 2011, 16:28
Może jest jakaś aplikacja na twój telefon, żeby umieścić ten nr na czarnej liście? Wysyłałeś SMSy Premium po dzwonek, tapetę itp.? Może spróbuj znaleźć w Google'u do jakiej firmy należy ten numer, żeby się z nimi skontaktować, by cię wywalili z listy.

#462616  autor: xkrwpx4
 01 mar 2011, 17:18
Właśnie, że nie wysylałem żadnych smsów po dzwonki itp, jedynie co to wysłałem STOP w tej loterii Pusty SMS bo tez mnie dreczyli, i właśnie po tym smsie zaczeły sie wiadomości PUSH, nie moge znaleźć nadawcy ponieważ pisze ze to jest wiadomosc anonimowa. A jezeli wylacze WAP w tel to nie beda przychodzic wiadomosci?

#462658  autor: kerim36
 01 mar 2011, 19:31
xkrwpx4 pisze: i za każdym razem zostają mi zabierane pieniądze z konta (ok 1 zł),
skoro uruchamiasz link z wiadomosci to kasuje Cie za polaczenie z netem

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#462929  autor: ganc2
 03 mar 2011, 00:51
Zacznijmy od podstawowej kwestii, jaki model telefonu posiadasz, przypuszczam że raczej samo z siebie nic nie powinno się pobierać i tym samym obciążać stanu twojego konta, również nie za bardzo wierzę by nie można było w żaden sposób ustalić nadawcy, ale dla pewności podaj model i markę telefonu.

#463502  autor: Espi
 06 mar 2011, 10:09
Jeżeli problem nadal występuje spróbuj skorzystać z bezpłatnej komendy sms na nr. 8888 o treści START BLOKADA , powinno to zablokować wszystkie płatne subskrypcje premium na Twoim numerze.

#463561  autor: xkrwpx4
 06 mar 2011, 14:10
ganc2 pisze:Zacznijmy od podstawowej kwestii, jaki model telefonu posiadasz, przypuszczam że raczej samo z siebie nic nie powinno się pobierać i tym samym obciążać stanu twojego konta, również nie za bardzo wierzę by nie można było w żaden sposób ustalić nadawcy, ale dla pewności podaj model i markę telefonu.
SE S312