Abcn pisze:Kiedy siostra jedzie ?
10 luty
Abcn pisze:mBank Mobile ma promocję zimową 'na narty', tzn że dla niej tylko na Francję
[a karty sim mBm nie kupisz w kiosku]
Jesli mogłaby puszczać sygnał a potem odbierać połączenie, to standardowo u wszystkich kosztuje ok 70-80 groszy [w Unii] co obniża koszty prawie o połowę w porównaniu z wykonywaniem wychodzących [może nie być taktowane sekundowo].
W każdym przypadku, lepiej żeby miała zapas niż gdyby miałoby zabraknąć, bo zdarzyła się potrzeba rozmawiania dłużej niż minutę,
nie ma się co szczypać o parę złotych.
widzisz nie o to mi chodzi o sygnaly tez nie bo szkoda czasu jak zadzwoni to zadzwoni jak odbierze to tez lajtowo ma nr w + ale nie chce mi sie placic dodatkowo w + swojej idei nie moge dac, mbm nie wchodzi w gre bo tam trza miec konto a ja takowego nie posiadam i nie chce bo nie ufam bankom,
w kazdej sieci w roamingu jest rozliczanie 60/60 inaczej jak wpadniesz na poczte i masz 0;02 to i tak za minute bulisz
zapas to ja przez net doladuje jak co to zajmuje w dzien ok 20-30 minut a w nocy ok pare godzin
ale dziekuje za odp.
[ Dodano: 2011-01-31, 17:46 ]
jojo pisze:Zdaje się, że najprostszym rozwiązaniem będzie zakup startera sieci Heyah i bezpłatna aktywacja promocji "Tani roaming z Unii Europejskiej".
Stawki za połączenia w tej promocyjnej ofercie, to:
- 1,00 zł za minutę połączenia wykonanego w roamingu na terenie UE,
- 0,59 zł za minutę połączenia odebranego w roamingu na terenie UE.
Naliczanie połączenia w systemie 60/60 (za całą pierwszą minutę połączenia, a następnie za każdą następną całą minutę połączenia).
rzeczywiscie wychodzi najkorzystniej
myslalem ze tej promocji nie ma, a jednak istnieje czyli jak kupie heyah`a to mnusze aktywowac ta promocje, a czy np w heyh`u mixowym jest cos takiego cos??