• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #456357  autor: lunatik
 29 sty 2011, 14:24
Siostra w grudniu zakupiła w Play online dla stałych abonentów, stałym abonentem stała się przez przeniesienie numeru do Play.
Dzisiaj chciałem zrobić to samo ale jak powiedział pan w punkcie Playa już takiej możliwości nie ma. Zaproponował opcję by siostra wzięła umowę na siebie i byśmy następnie przepisali umowę na mnie. I tak się zastanawiam czy po cesji będę nadal mógł korzystać z oferty promocyjnej.

#456360  autor: kerim36
 29 sty 2011, 14:29
lunatik,

a czy siostra po prostu nie moze wziasc drugiej umowy na siebie?? bez kombinacji i wszyscy powinni byc zadowoleni

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#456369  autor: Pijo
 29 sty 2011, 15:46
lunatik pisze:czy po cesji będę nadal mógł korzystać z oferty promocyjnej.
Nie. Po cesji będziesz płacił zgodni z cennikiem standardowym: PO 5GB - 45zl, PO 10GB - 80zl.

#456376  autor: lunatik
 29 sty 2011, 16:37
kerim36 pisze:a czy siostra po prostu nie moze wziasc drugiej umowy na siebie?? bez kombinacji i wszyscy powinni byc zadowoleni

Thank you Captain Obvious
Uważasz że czemu się pytałem czy promocja będzie aktualna? Skoro nie będzie to pewnie tak zrobimy. Cesja uprościłaby ewentualne formalności no i w przyszłości miałbym dostęp do ofert dla stałych.

#456418  autor: agaak
 29 sty 2011, 21:08
1. Kup starter np. POP/TakTak/Simplus
2. Zarejestruj go
3. Przenieś do LongPlay 1zł MNP - abonament 1zł.
4. Skorzystaj z promocji Internet dla Abonentów
5. Po miesiącu czy jak Ci pasuje, wypowiedz LongPlay 1zł MNP :)

Da się :)

[ Dodano: 2011-01-29, 21:10 ]
Oczywiście opcje 3 i 4. Z odstępem jednodniowym :)
A Pan pewno nie da się, bo mniejszy %?

#456436  autor: lunatik
 29 sty 2011, 23:33
powiedział że nie ma takiej opcji od 21 stycznia.
W pon sprawdzimy w innym salonie.

Bo szczerze mówiąc już sam limit 10 Gb jest dla mnie śmiesznie niski. Mógłby być ale nie za 80 zeta.
Zastanawiałem się przez chwile nad netem w Orange, limit mniejszy ale są "szczęśliwe godziny". Gdyby tylko były przez 12 h, a nie 8 to już bym brał.