• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #437813  autor: bannaa
 27 paź 2010, 12:01
Witam,
mam pytanie dotyczace przeniesienia numeru. W grudniu konczy mi się umowa w erze i chciałam zapytać czy mogę już teraz przenieść numer do plusa? Czy będą jakies konsekwencje? Czy jak się przenosi numery to się tez wybiera telefony? czy tylko to jest umowa bez telefonu? bo chciałam przejsc do mixa i mieć nowy tel. Czekam na odpowiedź. Jeśli już się to pytanie pojawiło na forum to bardzo przepraszam, szukałam ale nie znalazłam.

#437817  autor: aizo
 27 paź 2010, 12:06
Jeśli będziesz przenosić zanim Ci się skończy umowa zapłacisz kare.Musisz czekać na koniec umowy.

Wcześniej możesz zacząć załatwiać wszystko, ważne tylko aby odpowiednio wybrać datę przeniesienia

Połączenie nie może być zrealizowane.