Użytkownik
Tavor
Witam. Jest to prosty przypadek. Nie martw się, nic takiego się nie stało. Zakładając 1 sprawę, po prostu podałeś zły numer D.O. Teraz z tego powodu, proces przenoszenia numeru został anulowany, ale udaj się jeszcze raz do naszego Salonu (Play), powiedz Sprzedawcy, że podałeś za 1 razem zły numer D.O. i załóżcie sprawę na nowo. Podaj tym razem prawidłowe dane, identyczne jak są w Orange. Nie zapomnij też powiedzieć, jaką Ofertę masz w Oarnge, czy na kartę, czy na Abonament (MIX chyba traktują jak Abonament, ale nie wiem, upewnij się). Jeżeli tym razem podasz też jakieś nieprawidłowe dane, to znowu sprawa będzie odrzucona, ale możesz ją zakładać wielokrotnie, dopóki numer nie zostanie przeniesiony. Najważniejsze, to podanie prawidłowych danych, ponieważ wtedy nie trzeba "chodzić" kilka razy, tylko rzeczywiście 1 raz. Pzdr.Tavor pisze:Jest to mój pierwszy numer przenoszony i nie wiem co mam dalej robic.
Dlatego, ponieważ były błędy, o których wspomniałem i co do których sam nawet złożyłeś wyjaśnienia. Teraz, jak założysz nową sprawę, na nowo na stronie powinieneś móc śledzić proces przenoszenia numeru.Tavor pisze:ale gdzieś proces przenoszenia zniknął na stronie na etapie 2.
Powinno, ale przyznaję, że czasami są tam opóźnienia, więc sugerowałbym opierać się na informacjach, które otrzymujecie SMSem.ppp1ppp pisze:czy nie powinno być na etapie 3?
Przenoszę abo na abo
Służę pełną informacją, choć w zasadzie Sig wszystko dobrze określił. Poniżej wyjaśnienia.Ratownik pisze:Witam, mam kilka pytań co do przenoszenia numeru do Play.
Dokładnie ,trzeba doładować konto jeszcze(wystarczy 5zł)McCm pisze:Chyba to już trochę nie aktualne - teraz bonus przyznawany jest jednorazowo w całości.play4you2 pisze:po przeniesieniu, otrzymujesz środki promocyjne w łącznej wysokości 60,00 zł (trzy transze po 20,00 zł)
Ups, mała wpadka, no rzeczywiścieMcCm pisze:Chyba to już trochę nie aktualne - teraz bonus przyznawany jest jednorazowo w całości.