• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#412710  autor: ProPozycja
 24 cze 2010, 18:27
Orange Ekstra Numer

Ale będzie krzyk.. :)

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#413945  autor: emarcin
 30 cze 2010, 14:27
Shit! "numer przestanie działać 1 lipca" za bardzo to wzięli do siebie bo u mnie już dzisiaj nie działa ba mało tego na mój normalny numer nikt nie może się dodzwonić z żadnej sieci cały czas "przepraszamy nie możemy zrealizować tego połączenia" i co najgorsze dla mnie smsy także nie dolatują ja dzwonić mogę :shock: sprawę już zgłosiłem do BOK mimo wszystko przypuszczam, że to przez ten OEN :?

#414233  autor: user_delete13
 01 lip 2010, 16:02
Jeżeli usługa zostanie wprowadzona to co będzie dalej z telefonami i Dual Sim

#414255  autor: user_delete10
 01 lip 2010, 16:57
razin pisze:Jeżeli usługa zostanie wprowadzona to co będzie dalej z telefonami i Dual Sim
1. Wyjdą z oferty Orange
2. Reszta opów wprowadzi podobne usługi i również zrezygnują z aparatów Dual Sim
3. Śmierć tel. Dual Sim ogólnie grozi, ponieważ na jednej karcie nie można mieć 2 różnych sieci

#430859  autor: sepe
 21 wrz 2010, 13:54
Ekstra numeru właśnie zaczął działać. Uruchomić go można *121#
opłaty? Nic nie wiem. Smsy przychodzące na drugi numer są oznaczane jako numer#2 . Kody *114*1# to status usługi,*114*9# rezygnacja. U mnie działa.