Dnia 26.07.2010 r podpisałem aneks na rok bez telefonu w salonie Play
Została przedstawiona mi przez pracownika salonu oferta na którą się zgodziłem :
-Long Play 49 z rabatem 50%
-240 minut do wszystkich sieci
-Nieograniczone połączenia w Play za 0zł
Oferta miała obowiązywac przez cały okres umowy,czyli przez rok.
Jak się okazało ...zostałem wprowadzony w błąd i dnia 27.07.2010r przez tego samego pracownika zostało wysłane zgłoszenie z prośbą o anulowanie aneksu.
Przedstawiciel przyznał sie do tego (wysłał oświadczenie dnia 09.08.2010r)że zaproponował mi ofertę w której otrzymam w/w warunki.
Play odmówił mi anulowania aneksu (była prośba o powrót do poprzedniej oferty) lub wprowadzenia zmian zgodnie z przedstawioną ofertą gdyż, jak stwierdzili nie są w stanie cofnąc wprowadzonych zmian na koncie.
Wg mnie powinni postąpic tak gdyby szanowali KLIENTA:
-Wprowadzic zmiany zgodnie z oferta przedstawiciela (oświadczenie)
-Zadzwonic i przeprosic za zaistniała sytuację
Chyba że już mają tylu klientów że nie zależy im na tych ,którzy są z nimi prawie od początku!!!!
POZDRAWIAM i zostawiam to do komentowania
Została przedstawiona mi przez pracownika salonu oferta na którą się zgodziłem :
-Long Play 49 z rabatem 50%
-240 minut do wszystkich sieci
-Nieograniczone połączenia w Play za 0zł
Oferta miała obowiązywac przez cały okres umowy,czyli przez rok.
Jak się okazało ...zostałem wprowadzony w błąd i dnia 27.07.2010r przez tego samego pracownika zostało wysłane zgłoszenie z prośbą o anulowanie aneksu.
Przedstawiciel przyznał sie do tego (wysłał oświadczenie dnia 09.08.2010r)że zaproponował mi ofertę w której otrzymam w/w warunki.
Play odmówił mi anulowania aneksu (była prośba o powrót do poprzedniej oferty) lub wprowadzenia zmian zgodnie z przedstawioną ofertą gdyż, jak stwierdzili nie są w stanie cofnąc wprowadzonych zmian na koncie.
Wg mnie powinni postąpic tak gdyby szanowali KLIENTA:
-Wprowadzic zmiany zgodnie z oferta przedstawiciela (oświadczenie)
-Zadzwonic i przeprosic za zaistniała sytuację
Chyba że już mają tylu klientów że nie zależy im na tych ,którzy są z nimi prawie od początku!!!!
POZDRAWIAM i zostawiam to do komentowania