• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#422635  autor: Pijo
 12 sie 2010, 23:20
Th0mas pisze:Przeglądając stronę Orange natrafiłem na takie coś. Co to może być?
A któz to wie . Poczekaj na oficjalne informacje .

#422676  autor: emarcin
 13 sie 2010, 09:20
Klub Orange jest usluga subskrypcyjna prowadzona przez Internetq Poland Sp. z o.o. Aktywacja tej uslugi daje uzytkownikowi w dniu w ktorym otrzymal SMS z Klubu Orange podwojenie punktow zdobytych przez niego danego dnia w Loterii Orange. W przypadku nie wyslania zadnego zgloszenia uzytkownik dostaje 100 dodatkowych punktow w losowaniu. Koszt tej uslugi to 4,88PLN/1 dzien. Regulamin uslugi znajduje sie na stronie www.bmw.orange.pl. Pytania prosimy kierowac do obslugi technicznej na email: [email protected].

#424029  autor: potter28
 19 sie 2010, 19:04
@emarcin
piszesz głupoty;P

"możesz przystąpić do Klubu Orange jeśli:

* posiadasz telefon na kartę w sieci Orange od minimum 6 miesięcy,
* suma doładowań Twojego konta głównego za ostatnie pełne miesiące kalendarzowe wynosi minimum 200 złotych

będąc w Klubie Orange korzystasz z:

* dostępu do specjalnej strefy Klubu na www.orange.pl ,
* wyjątkowych warunków usługi Kredyt i SMS SOS,
* Ratunkowego Telefonu nowej ratunkowej usługi Orange,
* możliwości wzięcia udziału w konkursach i zdobycia atrakcyjnych nagród,
* możliwość kontaktu z Konsultantem Orange bezpośrednio ze strony Klubu i wiele innych...
"

Według mnie z tym 6 mies i 200 zł przesada;/

#424031  autor: aga
 19 sie 2010, 19:20
Wystarczy wejść na stronę Orange i wszystko jest napisane.
KLIK
FAQ

#424123  autor: ulmus102
 20 sie 2010, 11:48
Ja dostałem maila od Orange, który zachęcał mnie do zapisania się do Klubu Orange. Zapisałem się i dopiero później dostałem sms, że codziennie Orange ma zamiar mnie farmić za 5 zł. Znalezienie informacji jak z tego gówna się wypisać zajęło mi mnóstwo czasu. Dla mnie jest to jeden wielki kant.

#424125  autor: potter28
 20 sie 2010, 12:02
Nie ma nic
takiego w reg KO..
nie wprowadzaj ludzi w błąd..';/
"§ 5 opłaty
Za korzystanie z Klubu Orange nie są pobierane opłaty, co nie wyklucza konieczności poniesienia opłat zgodnie z regulaminami
Usług, o których mowa w § 4."

#424172  autor: Traker
 20 sie 2010, 14:27
Burza :-) rozpętała się na dobre :-)
Nie przedłużając, zacytuje to samo co napisałem na blogu rzecznika. Chcę po prostu wyrazić swoje zdanie w tej sprawie...
Szczerze to wiedziałem że Orange się nie wysili z tym "KO". Raczej jest to strzał we własne kolano.... No bo tak szczerze; po co komuś kto wydaje ponad 200zł na 4miesiące usługa ratunkowa "Telefon coś tam..." czy jakieś "SMS SOS" ?? Toż to kupy się nie trzyma. Wychodząc z założenia, osoba która wydaje ponad 200zł jest prawie jak "abonamentowcem" i pewnie doładuje sobie konto zamiast zawracać sobie głowę takim czymś...a jeszcze idąc dalej zapewne takiej osobie nigdy się środki na koncie nie kończą ;-) Podsumowując nic na "razie" szczególnego...Nic...

#424472  autor: ulmus102
 22 sie 2010, 13:21
potter28 pisze:Nie ma nic
takiego w reg KO..
Potter28 przystąp do Klubu i przeczytaj jakimi sms-ami cie powitają. Jak pisałem, informacje zawarte w mailu zapraszającym do przystąpienia do klubu, oraz w momencie zapisywania się do klubu nic zupełnie nie mówiły o jednym sms-ie dziennie za 5 zł. Nawet dla kogoś co wydaje 200 zeta miesięcznie na telefon, dodatkowe 150 zł zrobi różnicę.

#424498  autor: thonka
 22 sie 2010, 15:55
ulmus102, zalewne zachecali Ciebie do jakichs zabaw smsowych...
jak bedziesz miec 1zl na karcie to co?

codziennie 5zl? nie wiem skad to wziales, ale raczej nie jest to mozliwe...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#424540  autor: potter28
 22 sie 2010, 19:47
ulmus102 pisze:
potter28 pisze:Nie ma nic
takiego w reg KO..
Potter28 przystąp do Klubu i przeczytaj jakimi sms-ami cie powitają. Jak pisałem, informacje zawarte w mailu zapraszającym do przystąpienia do klubu, oraz w momencie zapisywania się do klubu nic zupełnie nie mówiły o jednym sms-ie dziennie za 5 zł. Nawet dla kogoś co wydaje 200 zeta miesięcznie na telefon, dodatkowe 150 zł zrobi różnicę.
To może jakiś błąd mieli BO TO JEST NIEMOŻLIWE nawet w regulaminie pisze że NIE JEST POBIERANA ŻADNA OPŁATA:)
A z chęcią bym przystąpił;P Ale aktualnie nie spełniam warunków:P

#424546  autor: ulmus102
 22 sie 2010, 20:16
No masz rację, na żadnej stronie nie jest napisane, że będzie pobierana jakaś opłata. O niej informuje cię sms, który obwieszcza, że abyś nie wypadł z codziennego losowania jakiejś tam nagrody, to będzie do ciebie wysyłany sms za który będziesz musiał zapłacić 5 zł. O tym jak się wypisać z tego gównianego szczęścia dowiedziałem się na jakimś forum, bo na stronie orange nie ma o tym słowa.
Pozostał mi niesmak na hasło klub orange i skojarzenie, że orange tnie naiwnych frajerów.

#424547  autor: potter28
 22 sie 2010, 20:19
Nie mam o tym żadnego pojęcia..
Jeżeli ktoś by miał tez taki problem forum by wrzało oraz blog rzecznika..:)

#427400  autor: kiwi7
 03 wrz 2010, 14:51
Może będzie to miejsce , dla osób, które angażują się w wszelkie dodatkowe dzialania orange: festiwale, kino letnie, loterie?

#427402  autor: potter28
 03 wrz 2010, 14:56
kiwi7, o klubie juz dawno pisalismy.. i wszyscy wiedzą co to..

Klub Orange - wyjątkowe miejsce dla wyjątkowych Klientów

Poczuj się wyjątkowo!

Możesz mieć dostęp do specjalnej strefy przeznaczonej tylko dla wybranych Klientów. Korzystaj z usług i promocji przygotowanych specjalnie z myślą o Tobie i Twoich potrzebach.

możesz przystąpić do Klubu Orange jeśli:

posiadasz telefon na kartę w sieci Orange od minimum 6 miesięcy,
suma doładowań Twojego konta głównego za ostatnie pełne miesiące kalendarzowe wynosi minimum 200 złotych
będąc w Klubie Orange korzystasz z:

dostępu do specjalnej strefy Klubu na www.orange.pl ,
wyjątkowych warunków usługi Kredyt i SMS SOS,
Ratunkowego Telefonu nowej ratunkowej usługi Orange,
możliwości wzięcia udziału w konkursach i zdobycia atrakcyjnych nagród,
możliwość kontaktu z Konsultantem Orange bezpośrednio ze strony Klubu i wiele innych...

Modów proszę o zamknięcie tematu