• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #424733  autor: dzeyboss
 23 sie 2010, 18:30
Witam wszystkich .Umowa z era konczy mi sie 20 wrzesnia 2010,aby zerwac umowe trzeba napisac wypowiedzenie 30 dni przed zakonczeniem umowy wiec juz ten termin minal niezwrociem na to uwagi czy jeszcze moge jakos zerwac umowe z era bez zadnej kary i czy jest mozliwosc przeniesienia numeru do innej sieci
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 21:12 przez dzeyboss, łącznie zmieniany 1 raz.

#424735  autor: kerim36
 23 sie 2010, 18:38
jesli zechcesz przeszukac forum to znajdziesz kilka badz kilkanascie odpowiedzi z ostatnich tygodni na nurtujace Cie pytania

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#424750  autor: dzeyboss
 23 sie 2010, 19:00
Nie moge znalezc tego na forum moglby ktos link wstawic lub napisac odpowiedz na moje pytania ?

#424757  autor: Ruben
 23 sie 2010, 19:21
dzeyboss, umowę rozwiązać możesz i teraz z tym, że numer zwolnią 20października i żadnej kary nie zapłacisz. Karę płaci się wtedy, kiedy rozwiązujesz umowę przed upływem okresu na jaki została zawarta. Uważam, że w Twoim przypadku bedzie najlepiej jak zaznaczysz, że po rozwiązaniu umowy chcesz żeby przeniesiono numer do TakTaka a później z TakTaka możesz w ciągu 24h przenieść numer do dowolnego operatora.

#424759  autor: dzeyboss
 23 sie 2010, 19:27
[ Dodano: 2010-08-25, 10:11 ]
Mam jeszcze jedno pytanie na pismie o zerwaniu umowy musze napisac ze chce przeniesc do tak taka? Niemoge napisac ze chce przeniesc do play? Jezeli napiusze ze chce przeniesc do tak taka to jak potem do innej sieci przeniesc?