• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #417411  autor: roksana010590
 16 lip 2010, 18:19
Witam, mam pytanie. Otoz dwa lata temu zawarlam umowe z tak tak fon na okres 36miesiecy, jednak juz teraz chcialabym zmienic telefon i pozostac w sieci era ale na abonament. Czy jest to mozliwe? Czy bede musiala poniesc jakies konsekwencje? Prosze o jasne i rzeczowe odpowiedzi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 13:35 przez roksana010590, łącznie zmieniany 1 raz.

#417575  autor: kerim36
 17 lip 2010, 15:10
roksana010590,

duza czcionka na forach traktowana jest jako "krzyk", a Twoj temat z pewnoscia tego nie wymaga.

zerwac umowe mozesz, jednak bedzie sie to wziazac z oplaceniem kary - jakiej?? dzwon na bok

czy po zerwaniu bedziesz mogla podpisac umowe na abo - tez to ustalisz w trakcie rozmowy

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#417653  autor: maqs6
 18 lip 2010, 00:47
Myślę, że nie będzie problemu. Moja mama miała umowę na 24mc, po roku czasu już praktycznie umowe z tytułu wykonała (połączenia wych. na 24 mc były, już oferty na przedłużenie i na abo... Próbuj, myślę że w przypadku abo nie będą robić wielkich kłopotów, będziesz dla nich lepszym klientem niz w przypadku taktaka

#423412  autor: forumiak
 17 sie 2010, 10:44
Kara umowna dla Abonenta Era Mix, który korzystając z niniejszych Warunków Oferty Promocyjnej zakupił aparat telefoniczny wraz z pakietem startowym Tak Tak Fon wynosi: a) 1200 zł dla telefonu iPhone 3G, zakupionego w cenie promocyjnej, w ramach kontraktu na 36 miesięcy, b) 1000 zł dla telefonu iPhone 3G, zakupionego w cenie promocyjnej w ramach kontraktu na 24 miesiące, c) 500 zł dla telefonów innych niż iPhone 3G, zakupionych w cenach promocyjnych w ramach kontraktu na 36 miesięcy, d) 350 zł dla telefonów innych niż iPhone 3G, zakupionych w cenach promocyjnych w ramach kontraktu na 24 miesiące,
Ogólnie - nie opłaca się. Lepiej przeczekaj do końca umowy, chociaż nie wiadomo jak by to wyglądało w przypadku przejścia na abonament - zawsze to dla opa większy zysk.

#423749  autor: thonka
 18 sie 2010, 13:38
roksana010590, na przyszlosc polecam nie pisanie z wlaczonym caps lockiem, ani nie probowanie powiekszania czcionki na duza (a takowa proba, choc nieudolna, miala miejsce).

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet