• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #409479  autor: Pazuzu
 08 cze 2010, 05:10
Witam

Otrzymałem ostatnio od taty kartę sim w asterze. Z tego co zrozumiałem przedluzal umowe na internet i kablówkę i zaproponowanu mu ta kartę. Na niej ma byc 150 min do wszystkich, nic nie trzeba za nią płacić.

Żadnej informacji nie jestem pewien, poza faktycznym posiadaniem karty. Wiadomo, starszej osobie nie orientującej sie w technikaliach można wszystko wciasnac.

Pojawia sie pytanie, gdzie można sprawdzić (o ile można) ile minut mi pozostało w ramach pakietu. Nie chciałbym naciągać, na dodatkowe koszty.

PS. Być może to będzie pomocne, od tego przedłużenia mamy niby otrzymywać e-faktury. Być moze dzięki temu otrzymaliśmy tą kartę sim.

#409498  autor: ukefake
 08 cze 2010, 09:28
zajrzyj na http://aster.pl/komorka

można też zadzwonić na infolinie i się dopytać o co tu chodzi. O ile wiem aster ma też e-bok i prawdopodobnie tam można sprawdzić co to za simka.

Obawiam się jednak, że karta została wciśnięta: w aster są TYLKO umowy abonamentowe i na pewno trzeba będzie za nią zacząć płacić. pytanie tylko: kiedy?

#409515  autor: elkanguro
 08 cze 2010, 10:47
Wygląda na to, że dostaliście pakiet M w promocji "Podwajamy minuty", czyli 100 minut do wszystkich sieci + 50 minut do sieci Aster.
Jeśli tak, to ceny wyglądają tak:
aster.pl pisze: Za Pakiet M płacisz tylko 1 zł przez pierwsze 4 miesiące, a potem tylko 19 zł! Średnio 16 zł miesięcznie!
Umowa na 24 m-ce

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet
 #409721  autor: martini
 09 cze 2010, 10:39
Pazuzu pisze:Witam

Otrzymałem ostatnio od taty kartę sim w asterze. Z tego co zrozumiałem przedluzal umowe na internet i kablówkę i zaproponowanu mu ta kartę. Na niej ma byc 150 min do wszystkich, nic nie trzeba za nią płacić.

Żadnej informacji nie jestem pewien, poza faktycznym posiadaniem karty. Wiadomo, starszej osobie nie orientującej sie w technikaliach można wszystko wciasnac.

Pojawia sie pytanie, gdzie można sprawdzić (o ile można) ile minut mi pozostało w ramach pakietu. Nie chciałbym naciągać, na dodatkowe koszty.

PS. Być może to będzie pomocne, od tego przedłużenia mamy niby otrzymywać e-faktury. Być moze dzięki temu otrzymaliśmy tą kartę sim.
wysłałem Ci wiadomość prywatną jak możesz to odpisz